Haberler

Bayramın İlk Gününde Hastaneye Akın Eden Acemi Kasaplar Arasında 11 Yaşındaki Çocuk Dikkat Çekti!

Güncelleme:

Kurban Bayramının ilk günü hastanelerin acil bölümleri acemi kasaplarla dolarken Adana'da kurban kesimi sırasında ayağı kesilen 11 yaşındaki çocuk dikkat çekti.

Kurban Bayramının ilk günü bayram namazının ardından kurbanlar kesilmeye başlandı. Kurbanların kesilmesiyle birlikte acemi kasaplar geçmiş bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da hastanelere akın etti. Adana'da 11 yaşındaki bir çocuğun ayağını keserek yaralanması dikkat çekti. Kayseri'de ise kolunu kesen bir kişi ise 'Kasap değilim, trafik kazası' diyerek acemi kasaplığını saklamak istedi.

KURBAN KESİMİ SIRASINDA KENDİLERİNİ KESTİLER

Kurbanı kesmeye ya da derisini yüzmeye çalışırken yaralanan acemi kasaplar, özel araçlarla hastanelere getirildi. Kurban keserken yaralanan bazı vatandaşlar yaşadıklarını gülerek anlatırken bazı acemi kasaplarda görüntü alınmasını istemedi.

Kurban Bayramı'nın İlk Gününde Acemi Kasaplar Hastanelere Akın Etti!

11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN AYAĞI KESİLDİ

11 yaşındaki Muhammet Olgun ise kurban kesimine yardım ederken bıçakla ayağını kesti. Hastaneye ağabeyinin kucağında giren çocuk daha sonra tekerlekli sandalyede çıktı. Çocuğun kestiği ayağını diğer ayağının üzerine atarak hastaneden çıkması dikkat çekti.

Kurban Bayramı'nın İlk Gününde Acemi Kasaplar Hastanelere Akın Etti!

KURBAN KESERKEN KEBAP ŞİŞİNE BASTI YARALANDI

Mehmet Ergül isimli bir vatandaş ise kurban keserken üzerine bastığı kebap şişinin ayağına batması sonucu yaralanınca hastaneye geldi. Gülerek hastaneye giren Ergül, hastane çıkışında da kendisine acemi kasap yazılmamasını istedi.

Kısa sürede yaklaşık 10 kişi çeşitli yerlerini keserek Yüreğir Devlet Hastanesine geldi. Bu saate kadar diğer hastanelerle birlikte yaklaşık 62 kişinin kurban keserken yaralandığı için hastanelere başvurduğu öğrenildi.

Kurban Bayramı'nın İlk Gününde Acemi Kasaplar Hastanelere Akın Etti!

"KASAP DEĞİLİM TRAFİK KAZASI"

Kayseri'de Kurban Bayramı'nın 1'inci gününde bayram namazının ardından vatandaşlar kurbanlarını kesmeye başladı. Kurbanlarını keserken yanlışlıkla kendilerini yaralayan vatandaşlarda, hastaneye akın etti. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kayseri Şehir Hastanesine gelen acemi kasaplar, buradaki tedavilerinin ardından taburcu oldu.

Kurban keserken kolunu kesen bir vatandaşta, basın mensuplarını görünce 'Kasap değilim, trafik kazası' diyerek acemi kasaplığını gizlemek istedi.

Kurban Bayramı'nın İlk Gününde Acemi Kasaplar Hastanelere Akın Etti!

TRAKYA'DA 9 KİŞİ KURBAN KESMEYE ÇALIŞIRKEN YARALANDI

Bayram namazının ardından, bazı vatandaşlar kurbanını kesmek isterkenya da derisini yüzerken kendini yaraladı. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da, bıçakla yaralanan 7 "acemi kasap"hastanelere başvurdu. Hafif yaralı vatandaşlar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

bruksel:

avrupa ulkelerinde kurban kesecek kisinin kasaplik belgesi sart, bizimkilerde muslumaniz diye hayvanlara eziyet edip dururlar, medeniyet sart

9
5
yanıtYanıtla
Bir şahıs...:

Kurbanın da amacını unuttuk galiba . Bu insanlar nasıl hayvan kesiyor acaba kendilerini de keserken ? Yazık günah hem kendi canınıza hem de Allahın sessiz kullarına . Kimbilir hayvanlar da nasıl acı ile can veriyor bu insanların elinde. . Bilen kişilere bırakın lütfen . Oyuncak değil bu iş. Hayrınızı güzellikle yapın. Allahın akıl versin , hidayet versin .

13
0
yanıtYanıtla
CHE:

Neden üzüldün ve acıdın ki şuan o hayvanlara. . . böyle bir olmaz. olamaz. . vahşetten başka bir şey değildir bu.

yanıt0
yanıt0
CHE:

GERİZEKALILAR :)

3
7
yanıtYanıtla
HERKEZE İYİ BAYRAMLAR:

AMAN NERENİZİ KESERSENİZ KESİN AMA ORANIZI KESMEYİN ONDAN Bİ TANE DAHA YOK . . . . . . . . :)

1
4
yanıtYanıtla
hd:

herkes hemen ön yargıya gitmiş nereden biliyorsunuz kurbanı ilk keserken kendilerini kestiklerini? belki etleri ayırırken kestiler ?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title