Haberler

Kurban Bayramı'nı Kutluyoruz

Partisinin İlkadım İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Demir, bayramların getirdiği manevi havayla sevinçlerin olduğu kadar acıların da paylaşılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bayramda sevinçler kadar acıların da paylaşılması gerektiğini belirterek,

"Belirli yerlerde yaşanan savaş ve zulümlere karşı daha duyarlı olmalı, hep beraber kardeşliği konuşmalıyız" dedi

Partisinin İlkadım İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Demir, bayramların getirdiği manevi havayla sevinçlerin olduğu kadar acıların da paylaşılması gerektiğini söyledi.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde insanların zulümler arasında bayrama girdiğini anımsatan Demir, "Bu bayramda kurban mı kesiyoruz yoksa kurban mı oluyoruz bunun muhasebesini yapmalıyız" diye konuştu.

Siyasetin her zaman konuşulduğunu dile getiren Demir, şunları kaydetti:

"Bu bayramda ise ihtiyaç sahiplerine nasıl daha çok el uzatabiliriz, bunu konuşmalıyız. Dünyada yer yer yaşanılan savaş, çatışma ve yıkımlara karşı her zamankinden daha çok duyarlı olmalı, barış ve adaletin dünyada egemen olması için daha dik durmalıyız. Belirli yerlerde yaşanan savaş ve zulümlere karşı daha duyarlı olmalı, hep beraber kardeşliği konuşmalıyız. Yine bu bayram hep beraber kardeşliği konuşarak, nasıl yakınlarımızı unutmuyorsak, dünyanın çeşitli bölgelerinde açlık ve ölümle boğuşan kardeşlerimizi de unutmamalıyız. Bunları yaptığımız zaman Samsun'umuz gibi tüm Türkiye'den çıkan kardeşlik duyguları, tüm dünyayı sarar."

Törene katılan 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt da teşkilatın bayramını kutlayarak, daha iyi bir Türkiye için herkese görev düştüğünü anlattı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz da bayramlaşma programına katılan herkese teşekkür etti.

Muhabir: Mustafa Çavuş

Yayıncı: Orhan Topal - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti İlkadım Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title