Haberler

Kurban Bayramı'nda Rota Uzak Mesafelere Çevrildi

Güncelleme:

Türklerin Kurban Bayramı'nda en çok seyahat etmek istediği destinasyonları ve ortalama kalış sürelerini açıkladı.

Türk seyahatseverlerin bu Kurban Bayramı'nda en çok aradığı destinasyonları açıkladı. Skyscanner'ın verilerine göre, Türk seyahatseverler bu tatilde daha çok uzak mesafeleri tercih etti. En çok aranan yurtdışı destinasyonlar arasında bu yıl Amerika ilk sırada yer alırken, yurtiçinde en çok rezervasyon alan şehir ise Antalya oldu.

BAYRAM TATİLİNİ FIRSAT BİLENLER UZAK ROTALARA YÖNELDİ

Skyscanner'ın açıkladığı verilerde en dikkat çekici nokta, uzun tatili fırsat bilen seyahatseverlerin uzak rotalara yönelmesi oldu. Kurban Bayramı'nda Türkiye'den en çok uçak bileti rezervasyonu yapılan şehirler arasında ilk sırada New York yer aldı. New York'u ikinci sırada Amsterdam, üçüncü sırada Belgrad, dördüncü sırada ise Bangkok takip etti. Belgrad ve Bangkok, Türk vatandaşlarından vize istemeyen destinasyonlar olarak da öne çıkıyor.

Skyscanner, bu destinasyonlardaki kalış sürelerini de açıkladı. Seyahatseverler, New York'ta ortalama 16, Amsterdam'da 12, Belgrad'da 5, Bangkok'ta ise 13 gün kalmayı tercih ediyor.
Ailelerin en çok arama yaptığı yurtiçi destinasyonu Antalya oldu. Ailelerin seyahat tercihlerinde Antalya'dan sonra Paris ikinci, İstanbul ise üçüncü sırada yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı New York Belgrad Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title