Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Kamçı, mesajında, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramların, yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği ve dini vecibelerin yerine getirmenin mutluluğunun yaşandığı istisnai günler olduğunu ifade etti.

Kamçı, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda ülkemizde, çevre ülkelerde ve dünyanın dört bir yanında yaşanan terör olaylarının, akan kan ve gözyaşının durması için yüreklerimizde beslediğimiz umutların bu mübarek günler hatırına gerçeğe dönüşmesi en büyük dua ve temennimizdir. Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. İdrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı'nın da bütün insanlığın kalplerinin birbirine yakınlaşmasına vesile olması yegane ümidimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle değerli halkımızın, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Süleyman Kamçı Kurban Bayramı Kayseri Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title