Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ünüvar, mesajında, bayramların manevi duyguları ön plana çıkartan, insanları bir araya getiren, millet olarak değer verdiğimiz özel günler olduğunu belirtti.

Millet olarak zor ve sıkıntılı günler geçirildiğini kaydeden Ünüvar, "Kurban Bayram'ı, bize Bayram'ın ne et, ne de tatil olmadığını göstermekte. Bayramlar kaynaşma, kardeş olma, küskünlüklerin sona erip kardeşliğin inşa edilme zamanıdır" ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı'nın Allah'a teslimiyetin ifadesi olduğunu aktaran Ünüvar şunları kaydetti:

"Milletimizi birbirine düşürüp, asırlardır kardeş olarak yaşayan bu milleti fitne ateşi ile yakmak isteyenler için en güzel cevap olacaktır. Vatan, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin ortak namusudur. Bu vatanda yaşayan kardeşlerimizle hep beraber yaşayıp, hep birlikte korumalıyız. Bayramlarda ihtiyaç sahiplerini de hatırlamalı, ihtiyaç sahipleriyle bayramın heyecanını birlikte yaşamalıyız. Kurban Bayramı'nın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diler, herkese hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek ümidiyle, mübarek Kurban bayramınızı kutlarım."

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç de yayımladığı mesajda, Adanalıların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Bayramın, ülkeye hayırlı ve bereketli yarınlar getirmesi temennisinde bulunan Erdinç, şunları kaydetti:

"Bayramların yarattığı manevi hava sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım etmenin, sevinçleri paylaştığımız gibi acıları da paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız. Bütün dünyada yer yer yaşanılan çatışmalara karşı daha çok duyarlı olacak, barış ve adaletin dünyada egemen olması için daha çok çaba göstereceğiz. Bayramların bize kattığı dayanışma, yardımlaşma duyguları ve böylesi özel günlerde doruğa çıkan kardeşlik duygumuz millet olarak sahip olduğumuz en büyük güçtür."

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Necdet Ünüvar Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title