Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı ile Mustafa Akış, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı ile Mustafa Akış, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Samancı, mesajında, özünde paylaşmayı ve infak etmeyi barındıran, yardımlaşmayı ve bağları pekiştiren bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Millet olarak yardıma muhtaç olana el uzatan, ihtiyaç sahibini gözeten bir medeniyetin mensubu olduklarını ifade eden Samancı, bayramda sevinçler gibi acıları da paylaşacaklarını belirterek İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ise bayramların kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının artarak gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına ortam hazırlayan, küskünlüklerin unutulup yeniden kucaklaşmanın zirveye çıktığı müstesna zaman dilimleri olduğunu vurguladı.

Akış, mesajında şunları kaydetti:

"Gelenek ve göreneklerimizin geçmişten bugüne aktarılmasına vesile olan bu güzel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına taşıyabilmeliyiz. Tüm İslam aleminin, milletimizin ve Konyalı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Gülay Samancı Mustafa Akış Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title