Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Karaman Valisi Fahri Meral, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Karaman Valisi Fahri Meral, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Meral mesajında, bayramların birleştirici ve bütünleştirici özelliğiyle toplumsal yaşam içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

"Bayramlarımızın oluşturduğu manevi ortamları iyi değerlendirmeli; düşmanlıkların unutulması, dostlukların pekişmesi, yoksul ve düşkün olanların hatırlanması ve muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması bakımından önemli bir fırsat olarak görülmelidir. Bütün bu değerleri özünde barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı simgelemektedir.

Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalı, her türlü dayanışmayı ve bütünlüğü en güçlü şekilde göstermeliyiz. Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de siz değerli Karamanlı hemşehrilerimizin, bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır."

Meral mesajında ayrıca, bayram için yollarda olan sürücüleri aşırı hız yapmamaları konusunda uyardı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title