Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çarşıyı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çarşıyı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Kurban Bayramı arifesinde Demokrasi Meydanı'na gelen Erkoç, burada vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların cep telefonuyla öz çekim isteklerini de geri çevirmedi.

Gazetecilere açıklamada bulunan Erkoç, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzurlu geçirmeleri için tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirtti.

Ülkenin zorlu günlerde geçmesine rağmen Sütçü İmam'ın torunları olan Kahramanmaraşlıların birlik ve beraberlik içerisinde dik duruşlarını sergilediğini belirten Erkoç, şunları kaydetti:

"Ülkemize karşı yürütülen ekonomik spekülasyonlara karşı büyük bir dik duruş var. Vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde, Sütçü İmam'ın torunları olan esnaflarımız fiyatlarına zam yapmadı. Böyle bir şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum için büyük bir mutluluk duymaktayım. Bayram arifesinde çarşı ve pazarlarımızı geziyoruz. Vatandaşlarımız büyük bir mutluluk içerisinde alışverişlerini yapıyorlar. Hamdolsun vatandaşlarımızda huzur ve bayram sevinci var."

Kaynak: AA / Ekonomi

Kurban Bayramı Kahramanmaraş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title