Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Kilis İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Kilis İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Kilis Milletvekili Hilmi Dülger, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, Müslüman aleminin Kurban Bayramı'nda sevinç ve hüznü bir arada yaşadığını söyledi.

Dülger, geçen yıl da istiklale ve istikbale göz diken hainlerin bulunduğu coğrafyada umut olan Türkiye'yi çökertmek için yapılan girişim sonucu ülkede buruk bir bayram yaşandığını anımsattı.

Türkiye'nin kurulan kumpası hemen kırdığını ve akabinde Fırat Kalkanı Operasyonu'nu başlattığını anlatan Dülger, şunları kaydetti:

"Bu hamlelerle memleketimize gelen kumpasların kaynağını yok ettik. Şimdi bu bayram bir başka burukluğu yaşıyoruz. Arakan'da din kardeşlerimizin zulüm altında bir soykırım mertebesinde vahşetle karşı karşıya kalmasından dolayı bugün bayramımızı buruk yaşıyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun bir Müslüman'ın burnu kanıyorsa bundan kendisini sorumlu hisseden anlayışımız var. Bu anlayışla memleketin sınırlarını sadece 765 bin kilometrekare olarak belirlemedik, bunun yanında birde gönül coğrafyası koyduk. Dolayısıyla Arakan, Filistin ve her neresi olursa olsun Müslüman kanının aktığı her yer bizim gönül coğrafyamız."

Dostluğun, sevginin ve kardeşliğin sadece bayramlarla sınırlı kalmamasını isteyen Dülger, bu duyguların tüm zamanlara yayılmasının gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Reşit Polat da birçok Müslüman ülkede akan kanın bayram vesilesiyle durması temennisinde bulunarak, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde kalındığı sürece her türlü sorunun çözülebileceğine işaret ederek, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Hasan Kara da Kurban Bayramı'nda akıtılan kurban kanlarının savaş ortamında bulunan Müslümanların kanlarına kefalet olması temennisinde bulundu.

Kara, yaşadıkları coğrafyada sadece kendileri için değil Suriye, Irak, Bosna gibi tüm İslam ülkeleri için yaşadıklarını, bu nedenle bugün Arakan ve başka yerlerdeki Müslümanları düşünmek zorunda olduklarını ifade ederek, "Çünkü büyüyen, gelişen ve umut olan bir Türkiye var. Rabbim İslam coğrafyasında barış ve huzur dolusu günler nasip eylesin." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak da birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine vurgu yaparak, başta teşkilattaki çalışma arkadaşları olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Ak Parti Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title