Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Aydın'da Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerinin de katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Aydın'da Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerinin de katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Polis Evi'nde düzenlenen törende gazetecilere açıklama yapan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Kurban Bayramı'nın tüm Türkiye'de birlik ve beraberlik içerisinde kutlandığını söyledi.

Köşger, "Bugünler bizim için çok önemli. Birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirecek ve ülkemizi daha iyi noktalara getirecek, gönül beraberliğimizi arttıracak bir bayram olmasını diliyorum. Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Gazetecilerin, il genelinde olumsuz bir durumun olup olmadığını sorması üzerine Köşger, kentte rutin gelişmelerin dışında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı yanıtını verdi.

Buradaki programın ardından Köşger, daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret edip askerlerle tek tek selamlaşıp bayramlaştı.

Köşger daha sonra Efeler Polis Merkezi, Aydın Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ve huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Programa, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karagöz, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tütün, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter ve şehit aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

title