Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Manisa İl Teşkilatı, milletvekillerinin katılımıyla Şehzadeler ilçesindeki Tarihi Bedesten'de bayramlaşma düzenledi.

Ak Parti Manisa İl Teşkilatı, milletvekillerinin katılımıyla Şehzadeler ilçesindeki Tarihi Bedesten'de bayramlaşma düzenledi.

Bayramlaşma törenine, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur, Selçuk Özdağ ve Uğur Aydemir ile AK Parti il Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler ve Yunusemre belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanı ile partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Baybatur, 15 Temmuz sonrasında devletin gerekeni yaptığını belirtti.

Baybatur, "Biz, kendimize nasıl bir ders çıkarıyoruz ona bakmak lazım. 15 Temmuz'dan sonra çıkaracağımız en büyük derslerden bir tanesi eğer bu gemi batarsa hepimizin batacağıdır. Eğer 15 Temmuz darbe girişimi olsaydı, siyaseten çok dedikodusunu, gıybetini yaptığımız arkadaş ile ya toprağın altındaydık ya cezaevindeydik" dedi.

Birileri tarafından sosyal medyada parti içinde bazı kişilerin FETÖ'cü olduklarına dair iddialara ilişkin Baybatur, "Kendi içimizde böyle iftiralar atarak kendimizi yıpratıyoruz. Bu FETÖ'cü diye Facebook'tan tweet atarak sanal alemde delikanlılık yapmasın. Adam olan elinde bilgi belge varsa savcılar burada. Gidersin şikayet edersin. Şu FETÖ'cüdür, bu şu örgüttendir, elimde belgeler var, al kardeşim işlem yaptır dersin. Ona yüreğin yetmiyorsa sosyal medyada da delikanlılık yapmayacaksın." diye konuştu.

2018 yılında seçimin olacağını öngördüğünü söyleyen Milletvekili Özdağ ise, "2019'da cumhurbaşkanlığı, 2020'de de milletvekili seçimleri olacak gibi görünüyor. Yeni bir değişiklik yapıldı. Yazı aşamasında, ardından liderlere söylenecek, ardından da mecliste onaylanacak. Anayasa değişikliğine ihtiyacımız var. Bunu yaparsak 2018 yılında bir seçim kapımızı bekliyor. 2018 Ekim yerel yönetimler seçimi." şeklinde konuştu.

Törende, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan da bir konuşma yaparak, partililerin ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Baybatur Selçuk Özdağ AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title