Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Yalova ve Bilecik'te Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programları düzenlendi.

Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Yalova ve Bilecik'te Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programları düzenlendi.

Bursa Valiliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Vali İzzettin Küçük ile protokol üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Küçük, bayramlaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, İslam aleminin bayramını tebrik etti.

Mutluluk, birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşmayı dileyen Küçük, valilik olarak vatandaşların bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını ifade etti.

Küçük, bayramda trafik kazalarının çok yaşandığını hatırlatarak, "Dostlarımıza, sevdiklerimize kavuşmak için yola çıkıyoruz. Bayramlar, ebedi ayrılıkların başlangıcı olmasın. Bizim elimizdeki istatistikler sabahları kazaların çok olduğu yönündedir. Uykunun çok yoğun olduğu zamanlarda yani saat 04.30 ve 06.00 civarında. Kazaların yüzde 50'si bu saatlerde oluyor. Hemşehrilerimden istirhamım bu saatlerde bir yere aracı çekip istirahat etmeleridir." ifadelerini kullandı.

Törene, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, bazı AK Parti milletvekilleri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Eskişehir Bilecik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title