Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Hatay Valiliği tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla kentte bayramlaşma programı düzenlendi.

Antakya Atatürk Parkı'nda düzenlenen bayramlaşmaya, Hatay Valisi Erdal Ata, AK Parti Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, 2. Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uğur Ertekin, bazı ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri ile vatandaşlar katıldı.

Program, katılanlara çeşitli ikramların yapılmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Dörtyol'da bayramlaşma

Dörtyol ilçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Dörtyol Kaymakam Vekili Ahmet Demirci, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Binbaşı Murat Korucu, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programında konuşma yapan Kaymakam Demirci, bayramların birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendiren müstesna günler olduğunu söyledi.

Demirci ayrıca, bayramda insanların birbiriyle kucaklaşıp, kırgınlıkları ve dargınlıkları unutması ve kardeşliği en üst seviyeye çıkartılması gerektiğini kaydetti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da Türk milletinin bayramların yanı sıra her zaman birbiriyle kenetlenmeyi bildiğini, bayramların ise bu birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Ak Parti Dörtyol Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title