Haberler

Kurban Atıkları İçin Her Eve Bir Poşet

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, kurban atıklarının düzenli şekilde toplanması için belediye tarafından her eve birer adet poşet dağıtıldı.

Gediz Belediyesi'nin "Temiz Çevre, Temiz Gediz" sloganıyla her yıl Kurban Bayramına özel uyguladığı poşet dağıtımı çevreye duyarlı her vatandaşı memnun ediyor.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Belediyemizin temizlik kampanyası çerçevesinde başlattığımız ve halen devam ettirilen Kurban Bayramlarında her konuta poşet dağıtılması bu yılda yapılmaktadır. Poşetlere atılan kurban atıkları ekiplerimiz tarafından toplanarak uygun biçimde imha edilmektedir. Böylece şehrimizde kurban bayramlarında yaşanan o kötü görüntüler oluşmamakta ve kentimiz daha temiz kalmaktadır.

Vatandaşlarımız tarafından da benimsenen poşet uygulaması çevre ve insan sağlığı açısından önemli bir uygulamadır. Bu uygulama birçok şehir tarafından örnek alınmış ve uygulanmaktadır.

Bu vesile ile hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramlarını kutlar, sağlık, afiyet ve mutluluk içerisinde nice Bayramlar dilerim" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title