Haberler

Kura ile iş sahibi oldular

Güncelleme:

Kütahya İl Özel İdaresi Personel A.Ş. tarafından, İl Özel İdaresi'nde istihdam edilmek üzere uygun iş pozisyonlarında yapılan müracaatların değerlendirilmesi sonrası noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Kütahya İl Özel İdaresi'nin ihtiyaç duyulan 30 iş pozisyonları için 16-19 Mart tarihleri arasında alınan iş müracaatı başvuruları sonrasında geçtiğimiz günlerde mülakatlar tamamlandı.

Mülakatlar sonrası yapılan değerlendirmelerde Kütahya İl Özel İdaresi tarafından istihdam edilecek uygun kadrolar için tarafsızlık ilkesi doğrultusunda Kütahya İl Özel İdaresi yemekhanesinde noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Kura çekimi öncesi kısa bir konuşma yapan Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, "Burada bulunmanızın nedeni bir ekmek kapısı, bizim ihtiyacımız olan branşlarda çalışmak için geldiniz. Burada bulunduğunuza göre bizim ihtiyacımız olan branşlarda, pozisyonlarda sizlerin durumları uygundu. Arkadaşlarımız sizleri uygulama sınavına aldılar. Yapılan uygulama sınavında başarılı oldunuz. Hakkaniyetli alım nasıl olması gerekiyorsa öyle bir alım yapmayı gayret ediyoruz. Burası bir devlet kapısı burada kamu görevi yapıyoruz. Kırsalda ki vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için oralara yol, su, altyapı, kanalizasyon gibi hizmetler götürmek için bir mücadele veriyoruz. Biz öncelikle mülakatı yapmak zorundaydık bize yarayacak olan personelleri beceri olarak görmemiz gerekiyordu. Bizim burada personel yetiştirme şansımız yok. Onun için seçme yapıp sizlerin becerilerini görmek durumundaydık. Sizlerin bunları bilip üzülmemenizi isteriz" dedi.

Konuşmanın ardından noter huzurunda kura çekimi yapılarak kurada çıkan asil ve yedek personel listesi açıklandı.

Kura çekimine Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Gümüşay, 2. Noter temsilcileri, mülakat da başarı gösterip kuraya girmeye hak kazanan personel adayları katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title