Haberler

Kur'an ve İlmi Hakikatler - 2 Kitabı

Kur'an ve İlmi Hakikatler - 2 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Kur'an ve İlmi Hakikatler - 2 Kitabı kitabının kısa özeti.

Ne anlatıyor? Bilimin geldiği nokta itibarıyla Kur'ân'ın asırlar önce belli konularda vermiş olduğu bilgilerin değerlendirmeleri yapılmakta; her yönüyle mucize olan Kelamullah'ın ilmî yönden mucizevi yönleri ele alınmaktadır. Mesela zeytinyağındaki bilimsel mucize, kâinatın genişlemesi ve büyük patlama, baldaki şifa, hayvan sütünün yaratılışındaki mucize gibi...Niçin okunur? Kur'ân Allah'tan gelen mucize bir kitap olduğu için onun ilmî konularda göstermiş olduğu ufuk, insanlığa sunduğu hakikatler temelde Müslümanlar genelde de bütün insanlık için üzerinde önemle durulması gereken gerçeklerdir. İbadet niyetiyle okuduğumuz Allah kelamını bir de ilmî açıdan okumak ve öğrenmek isteyenler için ideal bir referans kaynağı...(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Ergün Çapan

Yayınevi: Işık Yayınları

ISBN: 9789752785335

Boyut: 15.0x23.0

Sayfa Sayısı: 400

Basım Yılı: Nisan 2013

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title