Haberler

Küplüpınar'a kur'an kursu ve hizmet binası

Güncelleme:

Küplüpınar'a kur'an kursu ve hizmet binası Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi'nde yer alan Hacı Halit Camii'ne içerisinde kur'an kursu, abdesthane ve tuvaletlerin yer alacağı ek hizmet binası kazandırıyor.

Küplüpınar'a kur'an kursu ve hizmet binası

BURSA - Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi'nde yer alan Hacı Halit Camii'ne içerisinde kur'an kursu, abdesthane ve tuvaletlerin yer alacağı ek hizmet binası kazandırıyor.

Osmangazi Belediyesi, manevi değerlerinin yanında mahalle halkı için buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlerini sürdürüyor. İlçedeki birçok caminin dış cephe yenilemesi, çevre düzenlemesi, bakım, onarım ve temizlik gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Osmangazi Belediyesi, aynı zamanda tarihi camileri de restorasyonlarla yeniliyor. Bursa'nın manevi mirası içerisinde önemli bir yere sahip olan camiler, cephe yenileme, şadırvan, abdesthane, sosyal alanları, çevresinin açılarak genişletilmesi gibi birçok hizmet ile hak ettiği değere kavuşuyor.

Küplüpınar Mahallesi'ndeki Hacı Halit Camii'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, bölge halkı için çok önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Dündar, "Hacı Halit Camii, bu mahallemizin kuruluşunda yapılan camilerden. Caminin çevresi, hızlı gelişim ile birlikte buradaki ihtiyacı karşılamayacak noktaya gelmişti. Mahalle sakinlerimiz ve cemaatimiz, buranın yeniden düzenlenmesini talep etti. Biz de cami avlusu, çevre düzenlemesi, hizmet binası ile birlikte abdest alma yerlerinin yanı sıra şadırvan, idari bina ve kur'an Kursu olarak kullanılacak bir bina inşa ediyoruz. Küplüpınar Mahalle'mize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Osmangazi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title