Haberler

Kupayı Kim Verecek

F.bahçe Şampiyon Oldu Ama Polemikler Bir Türlü Bitmiyor. Şimdi de Sarı Lacivertlilerin Kupayı Kimin Elinden Alacağı Tartışılıyor.

F.Bahçe şampiyon oldu ama polemikler bir türlü bitmiyor. Şimdi de sarı lacivertlilerin kupayı kimin elinden alacağı tartışılıyor.

TFF Başkanı Haluk Ulusoy ile F.Bahçe yönetimini arasındaki gerginlik ligin ikinci yarısında en üst seviyeye ulaştı. F.Bahçeli yöneticiler çoğu zaman Ulusoy hakkında ağır  eleştiriler yaparken, Haluk Ulusoy da basın yoluyla sert

cevaplar vermekten kaçınmadı. Bu soğuk savaşın ardında sarı lacivertliler şampiyonluğu elde etmeyi başardı. Şu sıralarda F.Bahçe camiası şampiyonluk kupasının Ulusoy'un elinden alınmaması için yönetime büyük baskı yapıyor.

Kulübün internet sitesi ve telefonları adeta kilitlendi. Taraftarlar ve üyeler şampiyonluk kupasının ya Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in ya da UEFA Asbaşkanı ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'in elinden alınması gerektiğini söylüyorlar. Sarı lacivertli yöneticilerin bu konudaki tavrı merak konusu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title