Haberler

    Kupanın son sahibi Galatasaray, Rize'de avantaj arıyor! iddaa'da oynanması gereken...

    Bu bir ilandırRİZESPOR - GALATASARAYKupanın son sahibi Galatasaray, önceki turda oldukça çekişmeli geçen bir eşleşme sonucu Tuzlaspor'u eleyerek adını son 32 takım arasına yazdırmıştı.

    Bu bir ilandır

    RİZESPOR - GALATASARAY

    Kupanın son sahibi Galatasaray, önceki turda oldukça çekişmeli geçen bir eşleşme sonucu Tuzlaspor'u eleyerek adını son 32 takım arasına yazdırmıştı.

    Transfer dönemini aktif geçiren Galatasaray'da Martin Linnes yeniden kadroya alınırken Henry Onyekuru da takıma döndü ve fakat hastalığı sebebiyle deplasman kafilesinde yer almadı.

    Saracchi ve Sekidika gibi genç isimlerin alınması ve Babel'in gönderilmesiyle yaş ortalamasını düşüren konuk ekipte taraftarlar ikinci yarıda daha dinamik bir futbol beklentisinde.

    TD Fatih Terim, yeni transferler Saracchi ve Sekidika'yı yabancı kontenjanında henüz yer açılmadığı için kadroya almadı.

    Aslan'da geçtiğimiz sezon Rize'de oynanan maçta sakatlanan Emre Akbaba'nın yine Rize'de sahalara dönmesi bekleniyor.

    İlk yarıda gösterdiği inişli çıkışlı performansla ligi 12. sırada tamamlayan Rizespor önceki turda Samsunspor'u elemişti.

    Transferde kadrosunu forvet Milan Skoda ve orta saha Denys Harmash ile takviye eden Karadeniz ekibinin 1-2 transfer daha yapması bekleniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Rizespor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title