Haberler

Kupada Maçın Ardından

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Ercan Yıldız, "En kötü berabere bitmesi gereken maçta yenildik" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Ercan Yıldız, "En kötü berabere bitmesi gereken maçta yenildik" dedi.

Yıldız, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Galatasaray'la başa baş bir mücadele ortaya koyduklarını kaydeden Yıldız, şöyle konuştu:

"Onlardan daha iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Bana göre ilk yediğimiz golden önce verilen faul, faul değildi. Hakemler takdir haklarını büyük takımlardan yana kullanabiliyor. Oynanan oyundan, ortaya konan mücadeleden memnunuz. Galatasaray'la 2 gün arayla oynamak bizim gibi takımlar için zor. Hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştık. En kötü berabere bitmesi gereken maçta yenildik. Üç tane duran toptan gol yedik. Duran toplara daha iyi çalışmamız lazım. Ligde böyle kötü goller yemeyiz inşallah."

Galatasaray cephesi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise Antalya'daki kamp çalışmalarının devam ettiği bir dönemde Karşıyaka'yı yenip kupada yollarına lider olarak devam etmeye hak kazandıklarını söyledi.

Sıkışan oyunun son bölümde buldukları gollerle kazandıklarını aktaran Denizli, şöyle konuştu:

"Liderlik bundan sonraki etapta evinde oynamak için önemliydi. Oyunun çok fazla değerlendirilecek, eksisi artısı fazla olmadı. Daha az görev verdiğimiz arkadaşlarla oynamayı tercih ettik. Umut kırık burnuna ikinci bir darbe alınca oyuna devam edemedi. Herkese görev vermeye çalışıyoruz. Umut'un pozisyonu çarpışmadan gerçekleşti, kasıtlı değildi. Kendisi ikinci defa kırık düşüncesiyle öyle hissetti. 5 dakika sonra oyuna devam edebilir halde olduğunu söyledi. Bu sırada Volkan'a fırsat çıktı, onu da değerlendirdik. Umut'un durumu eski kırığıyla devam ediyor. Umut maskeyle oynayarak bir fedakarlık yaptı."

Denizli, bütün futbolcularıyla ilgili aldığı bir kararın olduğunu ve performansların bazı şeyleri değiştiremeyeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başarılı onlar adına sevindirici olur. Olcan takımda görev yapan bir oyuncumuz ve harika toplar kesti. Değerlendiren arkadaşları da en iyi vuruşları yaptı. Aramıza katılan arkadaşlara ilaveler olabilir ama bizde önemli olan kısıtlı kadromuzda takımın ön tarafından görev yapan arkadaşlarımın eskiye dayalı sorunlarının devam etmesi. Hafta sonuna kadar onları sağlıklı bir şekilde görebiliriz diye düşünüyorum. Onların bugün Antalya'da fevkalade çalıştığıyla ilgili bir rapor geldi. Yarın çalışmalara devam edeceğiz. Öbür konularla ilgili yani aramıza katılacak arkadaşlarla ilgili olumlu temaslar oluyor. Neticede bu süreç, zor bir süreç. Bu dönemde kadronuza katmak istediğiniz futbolcuların kulüpleriyle bir anlaşmaya varmak kolay değil, onu sağlamaya çalışıyoruz."

Müsabakada 2 gol atan Chedjou'nun hücum bölgesinde oynatıp oynatmayacağının sorulması üzerine Denizli, "Bazı futbolcuların o bölgede oynamaları farklı bir şey, kornerde üstünlük sağlamaları farklı bir şey. Chedjou'nun iyi bir karnesi var ama öyle bir şey söz konusu olmaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Denizli Galatasaray Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title