Haberler
Güncelleme:

Tahir Karapınar'dan Trabzonspor'a tepki: Sörloth ve Pereira yedek kulübemizi tahrik etti

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından, "Trabzonsporlu Sörloth ve Pereira çok profesyonel oyuncular, tahrik ettiler bizim kulübeyi. Emre kırmızı kart gördü" dedi. Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir de hedeflerinin iki kupayı da kazanmak olduğunu söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

MEMET33:

KOCA FENERBAHÇENİN 40 YAŞINDAKİ ADAMLARI NİYE VE NEYE TAHRİK OLMUŞLAR ANLAMADIK? DİZ ÜSTÜNDEN 1 PARMAK BACAK GÖRMÜŞ ERGENMİSİNİZ LAN?

15
1
yanıtYanıtla
kuzayın kralı:

fen er ag la ma

10
4
yanıtYanıtla
gençliğine verin:

karşı taraf profesyonel ve tecrübeli diyen arkadaşa emrenin gençliğine verin diyorum

8
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

emre hemen sinirleniyor sanane kardesim cik sahada göster kendini. . . yanlis oyuncu degisiklerinle oyunu verdin kendi ellerinle hocam gerisi fasa fiso

8
0
yanıtYanıtla
MOR MENEKŞE:

Oğuz abi JOHNSON 2000 yılında G. sarayı ali samiyen''de 1-0 yendiğimiz maçtan sonra gitti zaten haberin olsun :))

6
1
yanıtYanıtla
aliii:

bizim amatör ligde iyi bir teknik direktör var. . . . . dirarı r. madrit-altayı barselona real madrit-muriçi bütün kulüpler-hasan aliyi psg istiyor.

5
0
yanıtYanıtla
kartal:

Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp maalesef iki uğursuz problemli fulbolcuyu idareci gibi kullanmaya devam ediyorsa bunu anlamak imkansız, başarı beklemek inanılır gibi değil, düşünün kupa alındığını yapacakları hareket mahrem olur milleti böler ne gerek var bunlara alın ahlaklı futbolcuyu teknik yöneticiyi bu büyük seyirci ile zaten başarılı olursunuz yok böyle iyi derseniz mutlaka niyet kötü gözüyle bakılırsınız.

3
1
yanıtYanıtla
FIRTINA:

SİZDE HEMEN TAHRİK OLMAYIN AGLAMAYIN YOK TAHRİK YOK ŞÖYLE DİYE SİZİN FUTBOLCULARINIZ TAHRİK OLUYOSA ONU ONLARLA KONUŞUN :)))

3
1
yanıtYanıtla
Gereksiz Ödlek:

Adam, Çirkef emreye dur bi dakika buranın amiri benim diyemiyor, Trabzonspor''un en sakin futbolcusuna laf söylüyor. '' bir ipte iki canbaz olmaz'' bu nedenle fenerin başarısızlığını uzakta aramayın.

2
2
yanıtYanıtla
Hamsi:

Emre''nin olduğu yerde Trabzonlu futbolcudan tahrik gelmez

1
2
yanıtYanıtla
SAYGECITLI:

Emre gibi kaliteli basarili ve bilgi sahibi futbolcunun Türkiye de sinirlenmesi normal . . . cünkü burada futbol kalitesi olmayan insanlar oyuncular vs . . . . cok . . Emrenin gecmisine bakin , helal olsun Fenerbahce camiasina onun gibi bir oyun cuyu tekrar takima kazandirdi Fenerbahce nin gelecegi onun la daha güzel olacak bence yapilanmaya emreyle devam . . . ufak mufak takimlarida fazla önemseme emre onlarinda az bucuk sevinmeye ihtiyaci var biraz neseli olsun . . . basarilar fene basarilar emre

0
2
yanıtYanıtla
NE İÇTİN SEN:

Hadi lan ordan.

yanıt2
yanıt0
dede:

bu kadar yalan olmaz aglamayın

1
0
yanıtYanıtla
Oguz70:

Ya birak hoca bu palaviralari emre oynasa bile sonucun degismeyecegini benim sekiz yasindaki torunum bile biliyor bu futbolcularla olmaz dieare tolga mehmet johnson kaldirim bunlari kovun artik YETER YETER YETER

0
0
yanıtYanıtla
kim?:

Diare ile Johnson kim?

yanıt5
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title