Haberler

Kupa Töreninde Madalyayı Cebine Atan Görevli Kadın Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Fransa'nın şampiyon olduğu Dünya Kupası finalinden sonra düzenlenen madalya töreninde bir kadın görevlinin madalyayı cebine atması sosyal medyada olay oldu.

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası, Hırvatistan'ı finalde 4-2 yenen Fransa'nın şampiyonluğu ile sonuçlandı. Final maçının ardından düzenlenen madalya töreninde FIFA yetkilisi bir kadının yaptığı ilginç hareket dikkatli gözlerden kaçmadı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile konuşmasının ardından bir madalyayı cebine attığı görünen FIFA yetkilisinin hareketi, izleyenleri şaşkına çevirdi.

Kadının, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar-Kitarovic ile birlikte madalya törenine katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in isteği üzerine FIFA Dünya Kupası madalyasını çaldığı şeklindeki söylentiler sosyal medyada yayılırken, gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Kupa Töreninde Madalyayı Cebine Atan Görevli Kadın Sosyal Medyayı Salladı

PRATİK BİR YOL BULUP MADALYAYI CEBİNE ATTI

Fransız futbolculara dağıtılan madalyaların ardından bir madalyanın fazla olduğu belirlendi. Bunun üzerine Putin, FIFA yetkilisine artan madalyayı yağmurdan etkilenmemesi için saklamasını önerdiği öğrenildi. FIFA yetkilisi de pratik bir yol bularak, madalyayı cebinde saklamayı uygun gördü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vladimir Putin Sosyal Medya Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

İzmir’li:

devam dedigime binlerce pişmanım çünkü dünya kupalarına bundan katılamıyoruz.

8
9
yanıtYanıtla
İZMİR''Lİ:

devam dedigime binlerce pişmanım çünkü gelip bi de yorumumu begeniyorsunuz galiba hepimiz salagız

yanıt0
yanıt5
FUTBOL SEVER YAKIŞIKLI:

Törendeki bayanların hepside bakımlı, kültürlü, şık, narin ve güzellerdi. bizim kezbanlar gibi bakımsız değillerdi. Ama törenin en güzel bayanıda madalyon dağıtımından SORUMLU olan yüzünden tebessum eksik olmayan habere konu olan sarışın bayandı.

4
2
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

calinmamis

2
3
yanıtYanıtla
DEDEKTIV:

putin cala cala, 200milyar dolar yapmis

2
3
yanıtYanıtla
dolapdereli:

az bile yapmış. . bizimkiler naptı acaba. .

yanıt0
yanıt0
UNÎVERSITELÎ:

Yorumlardan bu toplumun karakter kalitesi, ciddiyeti ahlâk ve genel kültürlü net şekilde belli oluyor. Yazık.

3
1
yanıtYanıtla
malcolm x:

madalyayı putin almış.kadına emir veren putin bir madalya fazla oda putinin kolleksiyonuna gidicek....

1
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Şşşışş sakin ol heyecan yapma . . . Sana yorum yapmak zülüm lakin . . Sınıfındaki arkadaşlarına selfi çek kapak yap :):):)

yanıt0
yanıt0
AKIL TEDAVÎSÎ:

Bu güzel ve eğitimli, kültürlü kadın bu kadar önemli şahsiyetlerin ve yüzlerce kameranın karşısında madalyonmu çalacak ?Herkesi kendiniz gibimi sanıyorsunuz ? Sizin niyetiniz bozuk. Bu işte usta olanlar bu çirkin iddiayı Ottawa atanlardır.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title