Haberler

Kupa Bizim Olacak

Adnan Polat, Kayserispor Maçı Sonrası Şampiyon Olacaklarını İddia Etti. Başkan Yardımcısı, Beşiktaş Taraftarını Överken, Kendi Taraftarlarının Takıma Yeteri Kadar Destek Vermemesine Sitem Etti.

Adnan Polat, Kayserispor maçı sonrası şampiyon olacaklarını iddia etti. Başkan yardımcısı, Beşiktaş taraftarını överken, kendi taraftarlarının takıma yeteri kadar destek vermemesine sitem etti.

G.SARAY Başkan Yardımcısı Adnan Polat, bu sezon şampiyon olacaklarını söyledi. Kaserispor maçı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Polat, şampiyonluk potasında 4 takımın olduğunu belirterek, "Ancak bu sene şampiyonluk kupasını G.Saray kaldıracak. Kimse heveslenmesin" dedi.

Beşiktaş’ın önceki akşam G.Birliği önünde aldığı galibiyeti "Bu sezon artı 90 dakikalarda çok puan kazandılar. Ama bakalım şansları ne kadar daha yaver gidecek" diye yorumlayan sarı kırmızılıların başkan yardımcısı, dün Ali Sami Yen’i dolrurmayan kendi taraftarlarına da sitem etti.

Kongreye saygılıyım

Polat, "Beşiktaş’a geçen hafta oynadığımız derbiyi taraftarları kazandırmıştı. Takımlarına inanılmaz destek verdiler. 12. değil, 13, 14. adam gibi oldular. Darısı bizim başımıza. Bizim taraftarlarımızın takımımıza bu sezon yeterince destek verdiğini düşünmüyorum. Bu maçta iyi desteklediler ama tribünlerde yine ciddi boşluklar vardı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın 22 Mart’ta yapılacak Genel Kurulu öncesi en güçlü başkan adayı olarak görülen Polat, bu konuda sorulan soruları ise, "Beş başkan adayı var. Bu kadar erken hüküm vermemek lazım. Kongre üyelerimizin takdirini görmek gerek. Peşin peşin kimseyi başkan ilan etmememiz lazım. Ben teveccühlere layık olmak için elimden geleni yapıyorum. Kongremizin alacağı her türlü karara da saygılıyım" diye yanıtladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title