Haberler

Kuntoğlu'ndan Karasu-Kocaali Ziyaretleri

Güncelleme:

İlçe ziyaretlerini sürdüren İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, ilimizin kuzey bölgesindeki Karasu ve Kocaali İlçelerini ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftanın son mesai gününde Kocaali ve Karasu ilçelerine ziyaret gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu, Kocaali ilçesindeki İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen aşure programına katıldı. Okulun geleneksel aşure programına Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Çuhadar, ilçe müftüsü Ahmet Halıcı, belediye encümen üyeleri, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de iştirak etti. Programda Kuntoğlu ve beraberindekiler sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler.

Kocaali programının ardından Karasu ilçesine geçen İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Atatürk Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Fatih Projesi Tablet Bilgisayar dağıtımı törenine katıldı. Öğrencilere tablet bilgisayarlarını veren Kuntoğlu, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını isterken, "Tablet sizi değil, siz tableti kullanın" diyerek, teknolojinin esiri olmamaları konusunda uyardı. Karasu'daki programa ilçe kaymakamı Şafak Gürçam, ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Çalık, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mevlüt Kuntoğlu Ahmet Acar Kocaali Karasu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title