Haberler

Kumru'da Kan Bağışı Kampanyası

Ordu'nun Kumru ilçesinde Kızılay şubesinin Ramazan ayına girmeden yaptığı kan bağışı kampanyasında 112 ünite kan toplandı.

Ordu'nun Kumru ilçesinde Kızılay şubesinin Ramazan ayına girmeden yaptığı kan bağışı kampanyasında 112 ünite kan toplandı.

Kumru Kaymakamlığı, Kumru Belediye Başkanlığı, Kızılay Kumru Şube Başkanlığı ve Kumru İlçe Müftülüğü'nün Ramazan ayına girmeden birlikte düzenlediği kan bağışı kampanyası belediye binası giriş katında yapıldı. Ordu Kan Merkezi doktor ve personellerinin gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasında 112 ünite kan toplandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasında İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civalak, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, Kumru Emniyet Müdürü Mehmet Öztürk, İlçe Müftüsü Aykut İli, İlçe Tarım Müdürü Funda Güneş, Tapu Müdürü Bedrettin Toy, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan yaptığı açıklamada, "Bu kampanya 2013 yılının 5. kan bağışı kampanyası. 1. kampanyada 150, 2. kampanyada 300, 3.kampanyada 208, 4. kampanyada 90, bugün ise 112 ünite kan toplandı. Bu tür girişimler tek başınıza sonuca çok zor ulaşır. Burada hakikaten emsali çok az olabilecek bir kenetlenme olmuştur. Katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kızılay Şube Başkanı Erol Başar ise yaptığı açıklamada, " 'Bir gün sana da lazım olabilir' sloganı doğrultusunda, 18-65 yaş arasındaki kadın erkek tüm vatandaşlarımız gönüllü kan alımına büyük ilgi göstermiştir. Özellikle Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, tüm resmi daireler ve sivil toplum kuruluşları bu kampanyada bize çok büyük destek vermiştir. Ramazan ayında kan stoklarının tükenmesi nedeniyle kan konusunda sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu nedenle bu kampanyada alınan kanlar ihtiyacı olan vatandaşlarımıza merhem olacaktır" diye konuştu.

Kampanyada katılanlara İlçe Müftülüğü tarafından irmik helvası, Kızılay Kumru Şubesi'nce hazırlanan hediye paketleri dağıtıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Özkan Kızılay Kumru Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title