Haberler

Kumlu'da Vali Topaca'ya Birifing

Hatay Valisi Ercan Topaca, Kumlu İlçesi’nde yürütülen hizmetlerle ilgili Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu’ndan brifing aldı.

Hatay Valisi Ercan Topaca, Kumlu İlçesi'nde yürütülen hizmetlerle ilgili Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu'ndan brifing aldı.

Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir'in Kumlu İlçesi Genel İdare Yatırım ve Projeleri ile ilgili sunum gerçekleştirdiği toplantı sonrası değerlendirme yapan Vali Ercan Topaca, Kumlu'nun Hatay'ın güzel ilçelerinden biri olduğunu belirterek, "Nüfusu az olmasına rağmen toprakları itibariyle arazisinin önemli bir kısmı sulanabilen verimli arazilerdir. Kumlu, ilimize ve ülkemize katkıları olabilecek potansiyele sahip bir ilçemizdir. Bir anlamda yeni bir ilçe sayılır. 1990 yılında ilçe olmuş ama gördüğüm kadarıyla son 3-5 yıla kadar ihtiyaçlarının önemli bir kısmı karşılanamamış. Ama şu anda büyükşehir olmanın da getirdiği imkanlarla Valilik olarak biz de buradaki faaliyetlere destek oluyoruz. Yapacağımız yatırımlarla da bu kent şirin bir Anadolu ilçesi olacaktır" dedi.

Kumlu'nun, kanal projesinin tamamlanmasından sonra, parklarıyla, yollarıyla, bahçeleriyle temiz, yaşamaktan zevk alınacak bir ilçe olacağını söyleyen Topaca, tüm kamu kurum ve kuruluşların işbirliği ile yürüyen hizmetlerin daha hızlı bir şekilde tamamlanmasına vesile olunacağını kaydetti.

Ak Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi'nin de katıldığı Vali Topaca'nın ilçedeki geçici kabulü yapılan birinci basamak sağlık hizmetlerinin yürütüleceği Entegre Kumlu Devlet Hastanesi, sentetik yüzeyli çim saha inşaatı, Afrin Kanalı, İlçe Emniyet Amirliği'nin inşaatı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Hatay'ı ziyaretinde 20 Şubat 2017 tarihinde bitirilme sözünü verdiği Reyhanlı Barajı'nı ziyaret ederek gelinen aşamalar ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İlçedeki Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Mahmut Hersanlıoğlu ve Bilal Bozdemir, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Paç, il ve ilçe müdürleri ile çok sayıda muhtar katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Bozdemir Ercan Topaca Kumlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title