Haberler

Kümes Sahipleri Ucuz Elektrik Kullanacak

Balıkesir'de 400 civarında üyesi bulunan Tavuk Yetiştiricileri Birliği, yeni elektrik sözleşmesini imzaladı.

Balıkesir'de 400 civarında üyesi bulunan Tavuk Yetiştiricileri Birliği, yeni elektrik sözleşmesini imzaladı. Tavuk yetiştiricilerine yüzde 11 oranında daha ucuz elektrik temini sağlayan sözleşme ile ilgili konuşan Birlik Başkanı Mehmet Duran, üyeler için en avantajlı sözleşmeyi imzaladıklarını söyledi.

Balıkesir Tavuk Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Duran, tavuk kümesi sahiplerinin artık daha ucuz elektrik kullanacaklarını söyledi. Başkan Duran, elektrik konusunda eski sözleşmenin süresinin dolmasının ardından teklif topladıklarını ve en uygun teklifi değerlendirdiklerini kaydetti. Başkan Duran, TT Enerji Grup ile 1 yıllık imzaladıkları sözleşme ile net yüzde 11 oranında daha ucuz elektrik kullanılacağını ifade ederek, birliğe üye olan yetiştiricilerin bu avantajdan yararlanacağını söyledi. Birlik üyesi olmayan kümes sahiplerinin ise birliğe üye olarak elektrik ucuzluğundan istifade edebileceğini belirten Başkan Duran, "Ticarethane olarak kilowattı 251 TL'den kümesleri ısıtmak için kullandığımız elektriği 221 TL'ye kullanacağız. Bu da ciddi bir indirim demektir. 2 ay içinde 5 ayrı firmadan teklif aldık. Bizler yönetim olarak gelen teklifleri değerlendirdik ve üyelerimiz içinde en avantajlı olan teklife olur verdik" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title