Haberler

Kulüplerarası Voleybol Ligi Maçları Sona Erdi

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Amatör Voleybol Ligi, Anadolu Lisesi ile Çağdaş Yaşam Spor Kulübü Takımları Arasında Oynanan Gösteri Maçı Sonrası Kupaların Dağıtımı ile Son Buldu.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Voleybol Ligi, Anadolu Lisesi ile Çağdaş Yaşam Spor Kulübü takımları arasında oynanan gösteri maçı sonrası kupaların dağıtımı ile son buldu.

Yaklaşık 2 ay önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapalı spor salonunda başlayan lig maçları, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapıldı ve 8 spor kulübünden 25 takım katıldı. Maçların tamamlanmasının ardından düzenlenen kupa töreni öncesi Anadolu Lisesi ile Çağdaş Yaşam Spor Kulübü arasında oynanan gösteri maçını Hakkari Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile az sayıda sporsever izledi. Ligde rakiplerini yenerek 2 kategoride birinci gelen Anadolu Lisesi Spor Kulübü gösteri maçında karşılaştığı Çağdaş Yaşam Spor Kulübü'nü 3-1'lik setlerle yendi. Gösteri maçının ardından Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan ve beraberindekiler lig sonunda dereceye giren spor kulüplerine kupalarını vererek sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Lig sonunda, küçük kızlarda Çağdaş Yaşam Spor Kulübü, küçük erkeklerde Gençlik Spor Kulübü, yıldız kızlarda Anadolu Lisesi Spor Kulübü, yıldız erkeklerde Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Kulübü, genç kızlarda Anadolu Lisesi Spor Kulübü, genç erkeklerde ise Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Kulübü birinci geldi. Lige, 8 kulüpten oluşan 25 takımda toplam 300 sporcunun katıldığı bildirildi.

(NT-MET-İK-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title