Haberler

Kulüpler Birliği Vakfı'ndan Ulusoy'a Cevap

Kulüpler Birliği Vakfı, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un, Basın Toplantısında Kulüpler Birliği Hakkındaki Sözlerine, Yaptığı Basın Açıklamasıyla Cevap Verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un, basın toplantısında kulüpler birliği hakkındaki sözlerine, yaptığı basın açıklamasıyla cevap verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Türk futbolunun, futbol kulüplerinin sorunlarıyla çözüm önerilerine ilişkin, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kuruluyla toplantı yapılmasını sözlü ve yazılı olarak defalarca istemelerine karşın, bugüne kadar cevap alamadıkları belirtilerek, şu açıklamalara yer verildi:

''Tüm bunlara rağmen sayın Haluk Ulusoy'un birdenbire, (Acil bir toplantı yapmaya hazırız, yarın veya perşembe günü acilen toplanalım, istesinler biz buradayız) diyerek kamuoyunu ve medyamızı bu çağrısının takipçisi olmasını istemesi vakfımız üyesi kulüplerimizde şaşkınlık yaratmıştır.

Futbolumuzun ve kulüplerimizin sorunları futbolumuzu yöneten federasyonumuzca da bilinmekte, hatta bu konudaki raporumuz federasyonumuzda bulunmaktadır.''

Açıklamada, Futbol Federasyonunun birdenbire ortaya çıkan bu toplantı çağrısının Kulüpler Birliği Vakfı'nın 29 Kasım 2007 tarihinde yapılacak mütevelli heyet toplantısında değerlendirileceğine yer verilerek, ''Ancak bugün futbolumuzun sorunlarıyla ilgili konuşma değil, çözüm üretme zamanıdır ve bu çözümleri üretecek de Futbol Federasyonudur'' denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title