Haberler

Kulüpler Birliği Toplantısı, İstanbul'da Yapıldı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, İddaa Sorununun Bir An Önce Çözüleceğine İnandığını Belirterek, "Bu Soruna Eğer Çözüm Bulunmazsa Türk Futbolunun İçine Dinamit Konmuş Olur" Dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, İddaa sorununun bir an önce çözüleceğine inandığını belirterek, "Bu soruna eğer çözüm bulunmazsa Türk futbolunun içine dinamit konmuş olur" dedi.

Radisson SAS Otel'de gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Toplantısı'na katılan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, toplantı çıkışı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu. Kulüpler Birliği Toplantısı'nda birinci madde olarak İddaa bahis oyunu konusunu görüştüklerini söyleyen Cavcav, "İddaa konusu, Kulüpler Birliği Vakfı'nın inisiyatifi dışında. Süper Lig kulüplerinden ziyade 2. ve 3. Lig kulüpleri İddaa'dan aldıkları paralarla deplasmanlara gidebiliyorlar. Bu konunun bir an önce çözüleceğine inanıyoruz. Çözüm bulunmazsa Türk futbolunun içine dinamit konmuş olur. Süper Lig takımları olarak biz yayın gelirine sahibiz, bu nedenle İddaa gelirleri 2. ve 3. Lig kulüpleri için çok daha önemli. Ben Kulüpler Birliği Vakfı başkanıyken, yüzde 10 payın yüzde 25'e çıkarılması için talepte bulunmuştum. Şu an TBMM'de bekletilen veya sunulacak olan bir kanun var. Bu sorun çözümlenmezse maçlara çıkmama gibi bir durum olmaz. Bugüne dek İddaa mı vardı" dedi.

Futbol Federasyonu'nda yaşanan gelişmelerle ilgili de değerlendirmede bulunan Cavcav, "1 Haziran'da gerçekleştirilecek Mali Genel Kurul'da seçim kararı alınmalıdır. İkinci yarıda kaos yaşanmaması açısından bize görev düşüyor. İmza verenler veya vermeyen diye ayrım yapmamak gerekiyor. 225 delegenin olduğu genel kurulda birliğin delege sayısı 98. Peşin hükümlü olmamak gerekiyor. Seçim kararını alacak federasyondur, federasyon görevinin başında, eğer seçim kararı alırsa genel kurul yapılır" diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü'nün uzun bir aradan sonra Kulüpler Birliği toplantısına katılmasını da değerlendiren Cavcav, Fenerbahçe gibi Türkiye'nin güzide bir kulübünün toplantıya katılması sevindirici olduğunu belirterek, "Bizler kin güden insanlar değiliz. Geçmişte kırgınlıklar olabilir. Fenerbahçe gibi Türkiye'nin güzide bir kulübünün toplantıya katılması sevindirici. Onların fikirleri de vakfa katkı sağlayacaktır. Eski kırgınlıklar geride kalmıştır" dedi.

(İY-İY-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title