Haberler
Güncelleme:

Kulüpler Birliği'nin yeni Başkanı Mehmet Sepil oldu

Kulüpler Birliği'nin yeni Başkanı aynı zamanda Göztepe Kulübü'nün de Başkanı olan Mehmet Sepil oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Sangarius:

Daha hafta sonu oynanan maçta Trabzonspor doğranırken seyirvi kalıp tek bir kınama açıklaması yapamayan amerika yorgunu sepil mi kulüpleri temsil edecek. Vay halinize.

8
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Kulüpler birligi ne ise yarar hala cözemedim.

4
0
yanıtYanıtla
TAHİR TEKTAŞ:

GALATASARAY 17 KULÜBÜ DİZE GETİRMİŞTİR. BU GALATASARAY''IN VE MUSTAFA CENGİZ''İN BAŞARISIDIR. BAŞTA FB-BJK OLMAK ÜZERE 17 KULÜP DİZ ÇÖKMÜŞTÜR. YAPTIKLARI TARİHİ HATAYI VE AYIBI KABUL ETMİŞLERDİR. GALATASARAY''IN OLMADIĞI BİR KULÜPLER BİRLİĞİ TOPAL ÖRDEK GİBİDİR. 25 MİLYON TARAFTARI OLAN AVRUPA ŞAMPİYONLUKLARI OLAN BİR KULÜPLER BİRLİĞİNİ VEYA FEDERASYONU NE UEFA NE DE FİFA CİDDİYE ALIR. KULÜPLER BİRLİĞİ YENİDEN CİDDİYETİNİ VE KİMLİĞİNİ KAZANMIŞTIR.

1
2
yanıtYanıtla
TAHİR:

ADAM GİBİ ADAMI SEÇMİŞLER. ÖN YARGILI DEĞİL. SİYASİ DEĞİL. SADECE FUTBOL DÜŞÜNEN DÜMDÜZ GİDEBİLEN, BİRİLERİNİN AĞZINDAN KONUŞMAYAN BİR İNSAN. SEVİYESİZ KONUŞUP KULÜPLERİ VE TARAFTARLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYEN BİR DEĞER. HAYIRLI OLSUN.

1
1
yanıtYanıtla
GİDİŞAT KÖTÜ:

adamı resmen hafta sonrası taçlandırmışlar. .

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TV GÖRÜNTÜLERİNDE ALİ KOÇ''UN GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKİCİYDİ. ZORLA YEMEK MASASINA OTURTULAN ÇOCUKLARIN YÜZ İFADESİ VARDI.

1
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

BU KİM LA

1
0
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

ADAMIN TİPİNE BAKTIĞINIZ ZAMAN LİSEYE YENİ GİRMİŞ GENÇLER GİBİ KIRMIZI CIRTLAK RENKLİ GÖZLÜKLER TAKIP ÇEVRESİNDEKİ KIZLARIN DIKKATİNİ ÇEKMEYE ÇALIŞAN YENİ YETMELERE BENZİYOR! BU ADAM MI KULÜPLER BİRLİĞİNİ YÖNETECEK?

1
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

BUNUN YARDIMCILARI KİM YAHU İSİMLERİ ORTADA YOK?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title