Haberler

Kulüp yöneticileri kupada 5. tur eşleşmelerini değerlendirdi

Güncelleme:

Kayserispor Başkan Vekili Semra Demirer: İkinci kupa neden olmasınGZT Giresunspor Asbaşkanı Zafer Ongun: Takımımız hem ligde hem de kupada iyi gidiyorOlgucan KALKAN - Serhan TÜRK / İSTANBUL,- Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eşleşmeleri belli oldu.

Kayseri spor Başkan Vekili Semra Demirer: İkinci kupa neden olmasın

GZT Giresun spor Asbaşkanı Zafer Ongun: Takımımız hem ligde hem de kupada iyi gidiyor

Olgucan KALKAN - Serhan TÜRK / İSTANBUL,- Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eşleşmeleri belli oldu. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Kayseri spor Başkan Vekili Semra Demirer ve GZT Giresun spor Asbaşkanı Zafer Ongun, eşleşmeleri değerlendirdi.

Kayseri spor olarak daha önce kupayı kazandıklarını ve bu sene de ikinci kez kazanmak istediklerini belirten Kayseri spor Başkan Vekili Semra Demirer, "Ziraat Türkiye Kupası anlamlı ve kıymetli bir kupa. Biz de Kayseri spor olarak bir kere kazandık. İkinci kupa neden olmasın. Bu yolda adım adım ilerliyoruz. Bunun yanı sıra adaletli, adil ve dürüst oyun diyoruz. Bunun tüm spor kamuoyuna, başkanlara, oyunculara ve hakemlere yansımasını, karşılaşmaların fair-play olgusu içinde yapılmasını yürekten diliyorum. Bunun güzel örneklerinin artarak devamının gelmesini diliyorum. Tüm takımlara güzellikler getirmesini diliyorum. Kupayı kim hak ediyorsa o kazansın. Hakemlerimiz de düdük çalarken fair-play çerçevesi içinde çalsın" ifadelerini kullandı.

GZT GİRESUNSPOR ASBAŞKANI ZAFER ONGUN: TAKIMIMIZ HEM LİGDE HEM DE KUPADA İYİ GİDİYOR

Kupada daha önce çeyrek final oynadıklarını hatırlatan GZT Giresunspor Asbaşkanı Zafer Ongun ise, "Antalyaspor ile eşleştik. İki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye Kupası'nda daha önce çeyrek final oynadık. Şimdi de hedefimiz maç maç ilerleyerek daha önce gittiğimiz yeri geçmek. Takımımız hem ligde hem kupada iyi gidiyor. Bunu sürdürmek istiyoruz. Herkes için hayırlısı olsun. Türkiye Kupası önemli bir kupa ve ileri gitmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Giresunspor Kayserispor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title