Haberler

    Kulüp Başkanından Lig PlayStation'da Bitirilsin Teklifi

    Güncelleme:

    Koronavirüs salgını nedeniyle futbol liglerinin bu seneki geleceği belirsizken İranlı futbol kulüp patronundan yeni bir teklif geldi. İran'daki bu sezon kalan futbol maçları PlayStation'da bitirilsin teklifi veren Traktör Sazi'nin CEO'su Sohrabi, bu açıklamasıyla sosyal medyanın gündemine

    Koronavirüs salgını nedeniyle futbol liglerinin bu seneki geleceği belirsizken İranlı futbol kulüp patronundan yeni bir teklif geldi. İran'daki bu sezon kalan futbol maçları PlayStation'da bitirilsin teklifi veren Traktör Sazi'nin CEO'su Sohrabi, bu açıklamasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Türkiye Süper Ligi de dahil olmak üzere dünya çapındaki pek çok futbol ligi bildiğiniz üzere durdurulmuştu. Koronavirüsle birlikte geleceği belirsizleşen futbol sezonları için hala bir karar alınmadı. Buna karşılık İranlı futbol kulübü Traktör Sazi'nin CEO'su Sohrabi ise kalan futbol maçlarının tamamlanması için PlayStation'ı öneriyor.

    "Takım temsilcileri PlayStation'da maç yapsın"

    İran'ın futbol yönetim ekibine "Ligdeki takımlardan birer temsilci gönderilsin ve PlayStation'da oynayarak ligi bitirelim" şeklinde bir mesaj gönderen Sohrabi, Koronavirüsün geleceğinin belirsiz olduğunu ve liglerin başlamasının kulüpler ve milli takım açısından olumsuz olacağına işaret ediyor.

    "Bugünlerde maçlar seyircisiz oynanırsa heyecanı olmayacak. Buna ek olarak kulüpler ve milli takımlar sağlık koşullarının tam anlamıyla güvenceye alınmadığı bu ortamda zarar görecek."

    Daha önce Mustafa Denizli'nin de görev aldığı Traktör Sazi kulübü futbolseverlerin yakından tanıdığı bir kulüp haline geldi. Yöneticinin bu açıklamalarıyla birlikte sosyal medyada tartışma odağına düşen İran futbol ligi için ne karar alınacağını hep birlikte göreceğiz.

    Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlardan görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Futbol CEO Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title