Haberler

Kulu'da Engelli Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Konya'nın Kulu İlçesine Bağlı Tavşançalı Beldesinde Bir Evden Cep Telefonu Çaldığı İddia Edilen 16 Yaşındaki Engelli Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı.

Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Tavşançalı beldesinde bir evden cep telefonu çaldığı iddia edilen 16 yaşındaki engelli hırsızlık şüphelisi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, gurbetçi A.K. izin için İsveç'ten memlekete Tavşançalı beldesine geldi. Dilenmek için Tavşançalı beldesine geldiği öğrenilen engelli R.K. (16) da, gezerken A.K'nin evine girdi. A.K'nin evinde bulunan cep telefonunu alan R.K, Kulu'ya döndü ve bir cep telefonu bayisine telefonu 180 YTL'ye sattı. A.K'nin telefonunun çalındığını bildirmesi üzerine jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan incelemede Kulu'da bulunan cep telefonu bayilerinden telefon kontrol edildi. Bir cep telefonu bayisine telefonunun satıldığının belirlenmesi üzerine hırsızlık şüphelisinin eşgali belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda engelli olan 16 yaşındaki R.K. ilçede yakalandı. Suçunu itiraf ettiği belirtilen R.K. jandarma tarafından gözaltına alındı. Çalınan telefon ise sahibine teslim edildi.

(ÖK-FM) 26.04.2008 18:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title