Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş: "Birliğimizi ve Dirliğimizi Sağlamaya Devam Edeceğiz"

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, "Bu coğrafyada herkesi bir arada tutabilecek Türkiye'den başka bir güç ve siyaset merkezi yoktur." dedi.

Bakan Kurtulmuş ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, GAP Tarımsal Araştırma Merkezinde AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulmuş, siyasetin çok zor bir iş olduğunu söyledi.

Doğru ve kutsal bir davanın mücadelesini verdiklerini anlatan Kurtulmuş, siyasette geçmişin ve geleceğin büyük anlam ifade ettiğini belirtti.

Kurtulmuş, dünya üzerindeki kirli oyunların devam ettiğine dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Büyük resim bir asır önce yarım kalmış tablonun yeniden tamamlanmaya çalışılmasıdır. Büyük resim bir asır evvel savaşı kazananların cetvellerini ve haritalarını koyarak çizdikleri Orta Doğu sınırlarının yeniden çizilmesiyle ilgilidir. Yeniden 'Böl, parçala ve yönet' politikasıyla ilgili izledikleri politikalardır. Birinci ve ikinci dünya savaşındaki benzer bir ortama dünyayı sokmaya çalışıyorlar. Önce adına 'vekalet savaşları' dediler, bu emperyalistlerin yeni bir kirli savaşıdır."

"Büyük resmi böyle göreceğiz"

Coğrafyadaki herkesin gözünün Türkiye'nin üzerinde olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "Herkes 15 Temmuz akşamında Afrika'nın içlerinden Asya'nın uzak noktalarına kadar Avrupa'dan Kafkaslar'a kadar yüz milyonlarca kardeşimiz 'Türkiye'nin ayağına taş değerse dünya mazlumlarının elinden tutacak kimse kalmaz' dediler. Bu coğrafyada herkesi bir arada tutabilecek Türkiye'den başka bir güç ve siyaset merkezi yoktur. Onun için büyük resmi bu şekilde göreceğiz. Birliğimizi ve dirliğimizi sağlamaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bakan Fakıbaba da partisinin bir mensubu olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

AK Parti'ye Şanlıurfalıların büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getiren Fakıbaba, 2019 seçimlerinde kentten daha fazla destek beklediklerini söyledi.

Fakıbaba, Türkiye'nin gelişimine ve dönüşümüne partisinin ciddi katkı sunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Eşref Fakıbaba Numan Kurtulmuş Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title