Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Adana'da

Bakan Çelik, AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma etkinliğine katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma etkinliğine katıldı.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, bir bayrama daha kavuştuklarını belirterek, bir sonraki bayrama kadar herkesin ailesiyle sağlık ve sıhhat içerisinde olması için dua ettiklerini söyledi.

Geçen bayramdan bu yana güzel işler yaptıklarını anlatan Çelik, "Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde beraber olduk. Yarın Kurban Bayramı başlıyor. Kurbanla ilgili meşguliyet olacağı için bayramlaşma törenini bugüne aldık. Hepinizin bayramını kutluyorum. Allah sizi nice bayramlara eriştirsin. İnşallah bu bayramdan diğer bayrama da sizlerle beraber sıhhat ve afiyet içerisinde ulaşmayı bize nasip etsin" dedi.

Çelik, bayramlaşmadan sonra bir gazetecinin, "Bazı yerel gazetelerde, il başkanının paralelci olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Ne söylersiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"İl başkanımız çok iyi bir AK Parti'lidir ve Türkiye'nin en başarılı il başkanlarından birisidir. Biz Adana'da kimlerle siyaset yaptığımızı, kimlerle iş yürüttüğümüzü biliyoruz. Bu paralel çete, Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit eden bir çete ve bunlarla da Türkiye'nin milli güvenliği, demokrasisi ve istikrarı için en çok mücadele edenler AK Parti kadrolarıdır. Bu mücadeleye aslında herkesin katılması gerekir. Şimdi AK Parti il başkanına 'paralelci' diyen yayın organlarının neye hizmet ettiğini biliyorum. Arkadaşlara da söyledim, bunlara karşı il başkanımız hukuki girişim de başlatacak fakat daha enteresan olan, bu haberleri kimin yaptırdığını da isim isim biliyoruz. Bunların bir kısmı partimizin dışından, bir kısmı da partimizle geçmişte bir şekilde yolları kesişmiş kimseler. Bunlar kendi hataları yüzünden AK Parti'yle daha sonra yollarını ayırmışlar. Şimdi seçime giderken de AK Parti'de akıllarınca bir istikrarsızlık yaratacaklarını düşünüyorlar. AK Parti kadroları içerisinde Adana'da böyle bir şey yok. Tam tersine bu tip meselelerle ciddi mücadele eden çok başarılı bir il başkanı ve teşkilat var."

Haberleri yapan yayın organlarında şimdiye kadar AK Parti ile ilgili olumlu haber çıkmadığını aktaran Çelik, şöyle devam etti:

"Bunların yalan haberlerini defalarca tekzip ettirdik. Burada zaman zaman benimle başka arkadaşlarla ilgili haberler yapıldı. Hatta bunların şu aşamada yaptıkları iş, bu paralel çeteye hizmet eden bir iş. İşin içinde onların olduğundan da hiçbir kuşkum yok ya da onlarla kol kola yürüyenler olduğundan hiç şüphem yok. Yani bu mesajım sertse alabildiğine sert konuşuyorum. AK Parti teşkilatı, il başkanı, milletvekilleriyle ilgili hiç kimsenin bu tip haber yapmak haddi değildir. Bu iddiada bulunanlar, buyursunlar ispat etsinler. Bunu yaptıranlar, bunun arkasında bunu örgütleyen, geçmişte yolu AK Parti ile kesişmiş kimseler ya da AK Parti dışından kimseler bir ittifak halinde paralel çeteye hizmet ediyorlar. Bunu görüyoruz, adını koyuyoruz, altını da çiziyoruz. Bu açıklamayı ilk ve son kez yapıyorum, aslında hiç üzerinde durmaya da değmez. Bunu kimin, niye yaptığını, arkasındaki adresleri hepsini biliyorum. Ben AK Parti Adana teşkilatına kefilim. Çünkü başarılı bir teşkilattır. Dolayısıyla bu iddiada bulunanlar, AK Parti'yle ya da il başkanıyla ilgili iddiada bulunmuş olmadılar, kendilerini ve arkalarındaki isimleri deşifre etmiş oldular. Gerekli hukuki girişimlerde bulunulacak."

Bayramlaşma programına, AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan ve Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, belediye başkanları ile partililer katıldı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Çelik Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title