Haberler

    Zorlu Psm Caz Festivali Film Gösterimleri: "Zidane: A 21st Century Portrait"

    Zidane: A 21st Century PortraitYönetmen: Douglas Gordon, Philippe ParrenoFransa, İzlanda / 2006 / 90 dk.

    Zidane: A 21st Century Portrait

    Yönetmen: Douglas Gordon, Philippe Parreno

    Fransa, İzlanda / 2006 / 90 dk. / Fransızca

    Film, Fransa'nın her geçen gün bir ikincisini bulmaya çalıştığı futbol efsanesi Zinedine Zidane'ın gözünden 23 Nisan 2005'te gerçekleşen ve Real Madrid'in 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanan Real Madrid - Villareal maçını anlatıyor. Bugünlerde Real Madrid'in teknik direktörlüğünü üstlenen Zidane'ın yanı sıra David Beckham ve Ronaldo gibi yıldızlarla dolu Zidane: A 21st Century Portrait'te asıl rol çalan ise Glasgow'lu ikonik post-rock grubu Mogwai'nin müzikleri oluyor.

    Zorlu PSM Caz Festivali Film Gösterimleri

    Müziğin farklı renklerini caz catısı altında bir araya getirecek Zorlu PSM Caz Festivali, konser programına paralel çeşitlilikteki film gösterimleriyle de Zorlu PSM Amfi'yi müziğin başrolde olduğu bir sinema merkezine çevirecek. Müzikseverler ve sinemaseverlerin ortak kümede buluşacağı her biri birbirinden klasik yapımlar; müziğe duyulan aşkı ve uğruna verilen mücadeleleri, müziğin birleştirici gücünü ve hayatları değiştirme gücüne sahip sihrini gözler önüne seren bir seçkiye hayat verecek!

    Oscar ve Sundance Jüri Özel Ödülü dahil birçok ödül toplayan Searching For Sugarman'den İskoç post-rock grubu Mogwai'nin müzikleriyle hem görsel hem işitsel bir şölene dönüşen Zidane: Bir 21. Yüzyıl Portresi belgeseline, The Blues Brothers efsanesinden, müzik endüstrisi devi Tower Records'ın yükselişini ve çöküşünü anlatan All Things Must Pass: The Rise and Fall of Tower Records'a uzanan film gösterimleri ücretsiz olarak Zorlu PSM Amfi'de gerçekleşecek.

    6 Mayıs Cumartesi günü ise, seyircileri Zorlu PSM Ana Sahne'de Türkiye'nin en büyük sinema perdelerinden birinde 3 filmlik bir maraton bekliyor: J. K. Simmons'a En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını getiren muhteşem oyunculuğuyla akıllara kazınan Whiplash, Nick Cave'in dünyadaki 20.000. gününe şahitlik eden 20.000 Days On Earth ve Asif Kapadia'nın yorumuyla çarpıcı bir Amy Winehouse portresi sunan belgesel film Amy.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beşiktaş

    Mekan : Zorlu Center PSM

    Başlangıç Saati : 05.05.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 05.05.2017 22: 00: 00

    Kategori : Zorlu PSM Caz Festivali Film Gösterimleri: "Zidane: A 21st Century Portrait"

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Zinedine Zidane 23 Nisan İzlanda Fransa Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title