Haberler

    Tedxistanbul

    Ted lisansıyla TEDxISTANBUL, 29 Ekim'de Volkswagen Arena'da.

    Ted lisansıyla TEDxISTANBUL, 29 Ekim'de Volkswagen Arena'da...

    "2015 yılından beri Türkiye'nin en büyük katılımlı TEDx organizasyonu olmamıza vesile olan, videolarımızın milyondan fazla izlenmesini sağlayan tüm katılımcılarımıza, gönüllülerimize, konuşmacılarımıza ve destekçilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

    Yepyeni TEDxIstanbul etkinliği büyük bir hazırlık ve heyecanla yaklaşıyor. İddialı konuşmacılar "Kolektif Bilinç / Collective Consciousness" teması etrafında sizi 29 Ekim'de tekrar bir araya gelmeye çağırıyor! Konuşmacılarla birebir sohbet etme imkanı bulacağınız konferans 2 seanstan oluşacak ve birbirinden iddialı konuşmacılarıyla yine zihinleri açıp ilham verecek.

    Dünya çapında şimdiye kadar 4 milyarın üzerinde izlenme rakamına ulaşan TED konferanslarının lisansıyla İstanbul'da gerçekleşen TEDxIstanbul'da bu sene de 4.500 kişilik  katılımla Volkswagen Arena'nın dolması bekleniyor. TEDxIstanbul'da bugüne kadar Emin Çapa, Türkan Şoray, Ece Temelkuran, Selçuk Şirin, Ahmet Naç, Karsu, Sevil Atasoy, Tim Leberecht, Mehmet Aksel, Saffet Emre Tonguç, Metin Hara, Kaan Kayabalı, Nil Karaibrahimgil, Talat Kırış, Sertab Erener, Markus Lehto ve Dave Troy gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı."

    Kolektif Bilinç Neden Bu Kadar Önemli?

    "Kolektif Bilinç, Durkheim'de bir toplumdaki insanların sahip oldukları ortak duygu ve kabulleri ifade etmekteydi. Ona göre kolektif bilinç, toplumun fertlerinin tek bir ruh ve duygu etrafında birleşmelerini sağlıyor, böylece toplumların devamında önemli bir rol oynuyordu. Kökenimiz, ilgi alanımız, uzmanlıklarımız, hobilerimiz ya da hoşlanmadıklarımız ne olursa olsun tek bir bilince sahip olmamız gerekli o da kendi neslimiz için, gelecek nesiller için daha iyi bir dünya yaratabilmek. Sanatçılar, bilimadamları ve düşünürlerle toplumumuzda görmeyi istediğimiz geleceği ve paylaşmaya değer fikirleri oluşturmaya hazırsanız 29 Ekim'de büyük buluşmaya hazırlanın."

    Program ve konuşmacı listesi çok yakında açıklanacaktır.

    Etkinlikte katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

    Sertifika talebi için katılımcıların bu adresteki formu doldurmaları gerekmektedir.

    Orjin Maslak Plaza önünden Volkswagen Arena'ya düzenli servisler kalkmaktadır.

    Etkinlikte konuşmalar Türkçe olacağı için simultane tercüme olmayacaktır.

    İndirimli biletler öğretmen, öğrenci ve akademisyenleri kapsamaktadır. Kapıda kimlik ibraz edilmesi zorunludur.

    TEDxIstanbul'un etkinliğin içeriğinde değişiklik yapma ya da etkinliğin tarihini değiştirme ya da etkinliği tamamen iptal etme hakkı saklıdır.

    Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

    Program ve Konuşmacı listesi nihai değildir, değişiklik gösterebilir.

    TED Nedir?

    "Technology", "Entertainment" ve "Design" sözcüklerinin baş harflerinden oluşan TED, "Paylaşmaya Değer Fikirler" sloganıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir küresel konferanslar serisidir. 1984 yılından günümüze uzanan konferanslar serisinin asıl amacı, farklı alanlardaki ileri derecede bilgi sahibi kişilerin konuşmalarıyla bilgi alışverişine zemin oluşturmaktır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Volkswagen Türkiye 29 Ekim Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title