Haberler

Sındırgı'da cirit yarışları nefes kesti

Güncelleme:

Sındırgı'da cirit yarışları nefes kesti Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde cirit ve değnek yarışması nefes kesti.

Sındırgı'da cirit yarışları nefes kesti

BALIKESİR - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde cirit ve değnek yarışması nefes kesti.

Her yıl geleneksel olarak yapılan panayırda cirit ve değnek gösterisini izlemeye binlerce vatandaş geldi. Ata sporlarını yaşatmak adına kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen cirit ve değnek atma yarışmalarına çevre il ve ilçelerden yüze yakın sporcu katıldı. Sındırgı Belediyesi organizasyonunda, Sındırgı Atlı Cirit Spor Kulübü ve Yağcıbedir Emlak işbirliği ile gerçekleştirilen yarışlarda dereceye girenlere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi. Binlerce vatandaş cirit heyecanını Kocakonak Panayırı alanında yaşadı.

Ata sporunu yaşatan ve gelecek nesillere aşılayan sporculara teşekkür eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Sındırgı'da panayır dahilinde ve Sındırgı ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla bugün cirit müsabakaları düzenlendi. Panayırımız çok coşkulu bir şekilde devam ediyor. Halkımızın ilgisi alakası mükemmel, biz de bunu taçlandırmak için bugün hem Gördes hem Akhisar'dan yöremizden olan atçılarla beraber bir cirit müsabakası düzenledik. Halkımızın ilgisi güzel olunca bizler de çok mutlu olduk. Sındırgı Belediyesi her gün bu geleneklerle beraber coşmaya devam ediyor. Ben katılanlara ve ödül alan bütün yarışmacıları tebrik ediyorum. Halkımıza da teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Balıkesir Sındırgı Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title