Haberler

Rock'n Coke Festivali Devam Ediyor

Güncelleme:

Festivalin ikinci gününde verilen konserlerde, ünlü grup ve sanatçılar hayranlarıyla buluştu.

Rock'n Coke Festivali'nin ikinci gününde verilen konserlerde, ünlü grup va sanatçılar hayranlarıyla buluştu.

Bu yıl 5 farklı sahnede, 100'den fazla performansın sunulduğu festivalde, Hezarfen Havaalanı'nda hazırlanan "Rock'n Coke Kasabası"ndaki müzik sahnesinde "Editors", "Hurts", "Arctic Monkeys", "Triggerfingers", "Maximo Park", "La Roux" gibi gruplar sahne aldı.

Duman ve Manga gibi Türk grupların ardından, akşam saatlerinde sahne almaya başlayan gruplardan Editors ve Arctic Monkeys müzik sevenleri şarkılarıyla coşturdu. Ünlü grup Arctic Monkeys'in konserinde, grubun şarkılarına eşlik eden müzikseverler, saatlerce dans edip şarkılar söyleyerek eğlendi. Festivalde bu gecenin en son sahne alan grubu Monkeys'i dinlemeye gelen yüzlerce kişi, festivalde müzik ve dansın coşkusuna kapılarak eğlenceli dakikalar geçirdi. Aynı anda Coca-Cola Zero Sahnesi'nde sahneye çıkan Can Bonomo hayranlarıyla biraraya geldi. Sahnedeki performansıyla müzikseverleri coşturan Bonomo'nun şarkılarına hayranları da eşlik etti.

Rock'n Coke 2013'ün yarın sona erecek programında ise "Within Temptation", "Jamiroquai", "The Prodigy", "Ellie Goulding", "Primal Scream", "Selah Sue", "Netsky Live" gibi müzik dünyasının önemli grupları ve isimleri müzikseverlerle buluşacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Can Bonomo Arctic Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title