Haberler

    Patron

    PATRONCemal Hünal ve ONnur Şenay"PATRON" için aynı sahnede!

    PATRON

    Cemal Hünal ve ONnur Şenay

    "PATRON" için aynı sahnede!

    Cemal Hünal ve Onur Şenay'ın birlikte rol aldığı, Tiyatro Şenay'ın yepyeni oyunu "Patron" sahneye göz dolduran bir giriş yaptı. İkili, Patron adını verdikleri mafya lideri için çalışan iki kafadarın yol macerasını sahneye taşıdı. Kara komedi bir mafya hikayesi olan "Patron"da, Patron karakteri sahnede Tamer Karadağlı'nın sesiyle yer alıyor.

    Bir yol macerası olan kara komedi "Patron" oyununda; çocukluk arkadaşı iki kafadar Sadık ( Cemal Hünal ) ve Okan (Onur Şenay), Patron adını verdikleri bir mafya lideri için çalışmaktadırlar. Patron'un ölüm talimatı verdiği birini öldürürler, fakat yanlış kişiyi öldürdüklerini fark ederler. Patron'un gazabından çok korkan iki kafadar, Patron'a gidip durumu kendi ağızlarından anlatmak isterler.

    Jason Milligan'ın yazdığı, Türkçe çevirisini Cemal Hünal'ın yaptığı "Patron"un yönetmenliğini de Hünal üstleniyor. Müzik ve ses efektlerini Gülhan Eralp'ın büyük bir titizlikle hazırladığı, ışık tasarımını Cengiz Orhonlu'nun, dekor tasarımını Onur Şenay'ın yaptığı oyunun afiş fotoğraflarını Fethi Karaduman çekerken, afişi ise Berkcan Okar tasarladı.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beyoğlu

    Mekan : Grand Pera Emek Sahnesi

    Mekan Adresi : Cercle d'Orient Binası. İstiklal Cad. No: 56 / 58

    Başlangıç Saati : 08.04.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 08.04.2017 22: 30: 00

    Kategori : Patron

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Tamer Karadağlı Cemal Hünal Onur Şenay Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title