Haberler

Kitap Kokusu" Yarın Tvnet'te Başlıyor

Yazar-yönetmen Abdulhamit Güler'in sunacağı "Kitap Kokusu" yarın TVNET ekranında izleyiciyle buluşacak.

Yazar-yönetmen Abdulhamit Güler'in sunacağı "Kitap Kokusu" yarın TVNET ekranında izleyiciyle buluşacak.

Konuya ilişkin TVNET'ten yapılan açıklamaya göre, ramazana özel, "Ekranların En Güzel Kokulu Programı" mottosuyla hazırlanan, yazar-yönetmen Abdulhamit Güler'in sunumuyla gerçekleşecek "Kitap Kokusu" programı izleyiciye merhaba diyor.

Açıklamada, edebiyat ve sanat başta olmak üzere birçok alandaki önemli isimlerin kütüphanelerinde gerçekleşeceği belirtilen program hakkında, Güler'in "Hayatını kitaba adamışların, kitapla hayatı şekillenenlerin özeline giriyoruz. Programda, kütüphanesini evi bellemişlerin kitapla ünsiyetine de şahitlik edeceğiz. Zaman, mekan, imkan ve irfanın izinde kelimelerle yoğrulan bir tarifin kokusunun peşine düşeceğiz. Hatıralar, kıymetli bilgiler ve ilk kez duyacağınız dipnotlar kitap kokusu ile ekrana gelecek." ifadelerine yer verildi.

İlk konuğunun Yedik İklim Kütüphanesi'nin kurucusu yazar Ali Haydar Haksal olacağı program yarın saat 11.30'da yayınlanacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title