Haberler

    Kaan Tangöze

    İnternet ve Çağrı Merkezimizden satın alınmış olan biletlerin teslimatı 17 Mayıs tarihinden itibaren 'Uçhisar Meydan Info' masasından yapılacaktır.

    İnternet ve Çağrı Merkezimizden satın alınmış olan biletlerin teslimatı 17 Mayıs tarihinden itibaren ' Uçhisar Meydan Info' masasından yapılacaktır.

    Garanti kredi kartlarına %20 indirim!

    Bu yıl 18 – 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında "Dünyadan Çıkış Yolları" teması altında üçüncüsü düzenlenen Cappadox, Volkswagen ana sponsorluğunda Kapadokya'nın özel doğasında gerçekleşiyor.

    2015 yılında yayımladığı 'Gölge Etme' albümüyle solo kariyerine adım atan Kaan Tangöze ile akustik bir konser sizleri bekliyor.

    Kaan Tangöze, Türk rock müziğinin önde gelen temsilcilerinden Duman'la yaptığı çalışmaların ardından akustik gitarı ve mızıkasıyla modern halk ozanı olarak solo albümünü çıkardı. Kendi parçalarının yanı sıra Özdemir Asaf, Aşık Mahzuni Şerif ve Karacaoğlan'ın dizelerine de yer veren Kaan Tangöze, sakin ama kararlı ezgileriyle sahne alacak.

    Not: *Festival günleri olan 18-21 Mayıs tarihlerinde etkinlik ücretleri kapı satış fiyatlarına göre artacaktır.

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

    Detaylar :

    İl : Nevşehir

    İlce : Merkez

    Mekan : Uçhisar Çiftlik Evi

    Başlangıç Saati : 18.05.2017 19: 00: 00

    Bitiş Saati : 18.05.2017 21: 00: 00

    Kategori : Kaan Tangöze

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kaan Tangöze Volkswagen Kapadokya Uçhisar Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title