Haberler

    Halil Sezai

    Halil Sezai, "Ervah-ı Ezel" albümü ve hit parçalarıyla 11 Mayıs'ta Hayal Kahvesi Atakent'te sahne alıyor.

    Halil Sezai, "Ervah-ı Ezel" albümü ve hit parçalarıyla 11 Mayıs'ta Hayal Kahvesi Atakent'te sahne alıyor.

    Hem oyunculuk hem de müzik çalışmaları ile geniş kitlelere adını duyuran Halil Sezai, "İsyan" şarkısı ile uzun süre müzik listelerinde liste başı oldu. 2012 yılında "Seni Beklerken" albümü ile Kral TV Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü aldı.

    Yayımladığı solo albümleri "Seni Beklerken" (2011) ve "Ey Aşk" (2013) ile dinleyicileri arasında derin bağ kuran sanatçı, albümlerinin yanı sıra Badem grubu ile "Sonsuz Aşk" (2012), Murat Yeter - Asya albümünde "Kendi Kendime" (2013), "Bir Eksiğiz" albümünde "Başım Belada" (2014), Sibel Can ile birlikte "Galata" (2014) ve "Çilek" (2014) filmi için Sansar Salvo ile birlikte "Büyük Yalnızlık" (2014) şarkılarını seslendirdi. "İncir Reçeli 2" filmi ile oyunculuk ve müzikal kariyerine hız kesmeden devam eden Halil Sezai, İncir Reçeli 2 Soundtrack'de söz ve müziği kendisine ait iki şarkı "Kafası Kendinden Bile Güzel", "Galata" ve "Beyaz Giyme" türküsünü seslendirdi.

    Yorumcu, besteci ve oyuncu kimliğiyle adından sıkça söz ettiren sanatçının, üçüncü solo albümü "Ervah-ı Ezel" (Ocak 2015), DokuzSekiz müzik yapımcılığında yayımlandı.

    Sanatçı, bu kez; "Ervah-ı Ezelden, Gaybana Geceler, Beni Unutma, Prangalar, Gece, Git, Arka Mahalle, İki Keklik, Mamoş, Duyanlara Duymayanlara, Vurgun" gibi unutulmaz eserlerden oluşan özel bir albüm hazırladı.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Küçükçekmece

    Mekan : Hayal Kahvesi Atakent

    Mekan Adresi : Atakent Mah., Çiçekli Vadi Cad. No: 1

    Başlangıç Saati : 11.05.2017 22: 30: 00

    Bitiş Saati : 12.05.2017 00: 30: 00

    Kategori : Halil Sezai

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Murat Yeter Halil Sezai Atakent Galata Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title