Haberler

Efsane İkili 2cellos İlk Kez Türkiye'de

Güncelleme:

Grup, 27 Aralık Cuma akşamı Zorlu Center PSM'de hayranlarıyla buluşacak.

İki Hırvat genç – Luka Sulic ve Stjepan Hause – bir gün, hayranlık duydukları Michael Jackson'un Smooth Criminal parçasını kendilerine özgün şekilde yorumladılar ve videosunu Youtube'da paylaştılar... Bu video ile dünya çapında popüler olan ikili, 2CELLOS, yılın son konserlerinden birini vermek üzere İstanbul'a geliyor. Welcome to the Jungle, Hurt, Highway to Hell ve Viva la Vida gibi efsane rock şarkılarını yorumlayacak olan grup, 27 Aralık Cuma akşamı Zorlu Center PSM'de hayranlarıyla buluşacak.

Çelloyu yeni bir seviyeye taşımak ve müziğin farklı tarzları arasındaki sınırları ortadan kaldırmak için alışılmışın dışında bir şey yapmaya karar vererek çocukluklarından beri hayranlık duydukları Michael Jackson'ın Smooth Criminal şarkısını çellolarıyla yorumladılar. Genç Hırvat çellistler Luka Sulic ve Stjepan Hauser, kendilerini bile hayrete düşüren bu muhteşem performansı tüm dünyayla paylaşmak için şarkılarını videoya kaydedip internette yayınladıktan sonra kısa bir süre içinde milyonlarca hayran kazandı.

Red Hot Chilli Peppers ile çaldılar

Elton John'un dünya turnesine katılmak için davetiye alan 2CELLOS, başarılı çıkışlarının ardından plak şirketlerinin aranan gruplarından biri haline geldi. Jay Leno ile The Tonight Show, The Ellen DeGeneres Show ve Lopez Tonight gibi dünyada izlenme rekorları kıran TV programlarına konuk olan genç çellistler, son olarak Red Hot Chili Peppers ile benzersiz bir şova imza attılar.
27 Aralık Cuma, saat 21.00'da gerçekleşecek konserin bilet fiyatları 50TL ile 125TL arasında değişiyor. Programın detaylarına zorlucenterpsm.com adresinden ulaşılabiliyor ve bilet satın alınabiliyor.

Zorlu Center PSM'den öğrencilere jest!

Zorlu Center PSM, müzik tutkunu gençleri de düşünerek limitli öğrenci biletlerini satışa sunuyor. Sevdiği müzisyeni dinlemek, Broadway Show'larını izlemek ya da farklı gösterileri Zorlu Center PSM'de takip etmek isteyen öğrenciler, performans günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında, 20 TL'ye bilet alabilecek!

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Michael Jackson Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title