Haberler

Alanya'da, Norveç Milli Günü kutlandı

Güncelleme:

Alanya'da, Norveç Milli Günü kutlandı Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan ve tatil yapan Norveçliler, '17 Mayıs Norveç Anayasa Günü'nü kutladı.

Alanya'da, Norveç Milli Günü kutlandı

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan ve tatil yapan Norveçliler, '17 Mayıs Norveç Anayasa Günü'nü kutladı. Türk öğrencilerin oluşturduğu halk oyunlarını beğeni ile izledi.

Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan ve tatil yapan Norveçliler milli bayramları olan '17 Mayıs Norveç Anayasa Günü'nü kutladı. Atatürk Anıtı önünde Norveç Milli Marşı ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik protokol konuşmaları ile sürdü. Türk öğrencilerinin oluşturduğu bando takımı ile kortej yürüyüşü yapıldı. İskele Şelale Meydanı'na kadar yürüyen yaklaşık 500 Norveçli, ellerindeki bayraklarla renkli görüntüler oluşturdu. Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar alkışlarla Norveçlilere destek verdi. Yine Türk öğrencilerinin oluşturduğu folklor ekibi yöresel oyunlarla beğeni topladı. Program sonunda Norveçli çocuklar, çuval yarışı ve kaşıklı patates taşıma oyunları eğlenceli anlar yaşattı.

"Alanya'da kutlamaktan mutluluk duyuyorum"

17 Mayıs Ulusal Norveç Anayasa Gününü Alanya'da kutlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Norveç Kilisesi Papazı Carina Möller, "17 Mayıs Ulusal Norveç Anayasa Günü'nü Alanya'da yaşayan vatandaşlarımız ile kutluyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu imkanı bize sağlayan tüm resmi makamlara çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Norveç Fahri Konsolosluğu'na da işbirliği için çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir organizasyon gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Alanya Norveç Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title