Haberler

1. Afyonkarahisar Film Festivali"Ne Başvurular Başladı

Bu yıl ilk kez düzenlenen "Afyonkarahisar Film Festivali" kapsamında kısa film başvuruları başladı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen "Afyonkarahisar Film Festivali" kapsamında kısa film başvuruları başladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, festival "Yerli Film Dili" temasıyla 4-6 Mayıs tarihlerinde Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.

Festival kapsamında film gösterimlerinin yanı sıra söyleşi, sempozyum ve atölye çalışmaları düzenlenecek.

Milli sinemanın mimarı olarak bilinen yönetmen Yücel Çakmaklı da festivalde özel bir sempozyum ile anılacak.

Festivalin destekçileri arasında, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası ve Bolvadin Belediyesi yer alıyor.

Son başvuru tarihi ise 15 Nisan olarak belirlenen Ffestival ile ilgili detaylı bilgiye, "afyonkarahisarfilmfestivali.com" adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title