Haberler

Kulp'ta Okul Kantinleri ve Yemekhaneler Denetlendi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet yürüten okul servis araçları, kantin ve yemekhaneler denetlendi.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet yürüten okul servis araçları, kantin ve yemekhaneler denetlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgili komisyonu tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İlçe Koordinatörü Süleyman Arcan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen çalışmada 100'e yakın okul servis aracı durdurularak, araçlardaki eksikler tespit edildi.

Daha sonra yemek fabrikaları denetlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrenci taşımacılığı yapan servis araçlarını ve şoförlerini denetlemek, yemek fabrikası, okul yemekhaneleri ve kantinlerde hijyen şartlarına uyulup uyulmadığını tespit etmek için çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Kaya, kurum olarak hedeflerinin öğrencilere en kaliteli hizmeti verirken, çalışanların da sağlıklı koşullarına uymasının sağlanması olduğunu söyledi.

Arcan da, eğitim öğretim yılının başlamasıyla iş sağlığı ve güvenliğinin en önemli gündem maddelerinden biri olduğunu dile getirerek, eğitim çalışmalarının yanı sıra denetimlerin de bu kapsamda artırıldığını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Kulp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title