Haberler

Kulaspor'a Yeni Yönetim

Manisa'nın Kula İlçesi'nde 1967 Yılından Beri Faaliyet Gösteren ve Eski Yöneticileri 3 Yıldır Yargılanan Manisa Süper Amatör Küme A Grubu Takımlarından Kulaspor Kulübü'nün Genel Kurul Toplantısında, Avukat Nihat Dayan Başkanlığında Yeni Bir Yönetim Oluşturuldu.

Manisa'nın Kula İlçesi'nde 1967 yılından beri faaliyet gösteren ve eski yöneticileri 3 yıldır yargılanan Manisa Süper Amatör küme A grubu takımlarından Kulaspor Kulübü'nün genel kurul toplantısında, Avukat Nihat Dayan başkanlığında yeni bir yönetim oluşturuldu.

Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Belediye Başkanı Halil Gülcü yaptı. 64 üyenin katıldığı genel kurulda yapılan seçimler sonucu 12 kişilik yönetim ve üç kişilik denetim kurulu üyeleri belirlendi. Daha sonra yapılan yönetim kurulu toplantısında Avukat Nihat Dayan başkanlığa, Ahmet Karagöz ile Alim Er as başkanlığa, Serdar Karaaslan genel kaptanlığa ve Mehmet Saracal da muhasipliğe getirildiği.

Başkan Nihat Dayan yaptığı açıklamada hedeflerinin büyük olduğunu, önümüzdeki yıllarda Kulaspor Kulübü'nün futbol dışındaki tüm dallarda da mücadele edeceğini ve Kula gençliğine sporu sevdireceklerini belirterek, yeni yönetime Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Belediye Başkanı Halil Gülcü'nün de maddi ve manevi destek sözü verdiklerini söyledi.

(MÖ-ÖA-YK)

08.01.2007 17:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title