Haberler

Kulak Temizlemek Artik Sorun Olmayacak!

Anadolu'da Yüzyıllardır Alternatif Tedavi Yöntemi Olarak Uygulanan Kulak Mumu ile Kulak Temizleme, Modern Tıp ile Birleşiyor.

Macaristan’da özel olarak üretilen “Kul-Tem Kulak Temizleme Mumu”, Armoni Medikal güvencesiyle artık Türkiye’de…

İletişim çağında çevre kirliliğinin yanı sıra yoğun telefon trafiği nedeniyle daha hızlı oluşan kulak kirleri yanlış temizlendiğinde işitme kayıplarına yol açıyor. Ani ya da yavaş gelişen işitme kayıpları gibi kulağa sokulan çubuklar; orta kulak enfeksiyonlarından, basınç değişiklikleri sebebiyle oluşan hastalıklara ve kulak zarının delinmesine kadar birçok rahatsızlığa ortam hazırlıyor.

Kulak yıkama tekniği ise kulağın tamamen tıkanması sonrası doktor kontrolünde uygulanan bir yöntem olduğundan, tıkanmaya yol açmamak için kulak temizleme mumunun düzenli olarak kullanılması öneriliyor.

Bir Kulak Mumu İle Birçok Rahatsızlığı Aynı Anda Çözün…

İşitme kaybından ötürü oluşan algılama zorluğu ve dikkat kaybı kulak temizleme mumunun kullanımını takiben ortadan kalkıyor, mumun kullanılması ayrıca kulak enfeksiyonlarına bağlı olarak oluşan baş ağrısı, migren ve sinüslerin açılmasına etki ederken, sık sık kulak uğultusu, çınlama, kulak içi kaşıntı yaşayanlara da fayda sağlıyor. Kulak Mumu kullanımı vücut dengesi ile ilgili sorunların etkisini de azalttığı gibi rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliğiyle biyoenerjik ritmi düzenlemeye de yardımcı oluyor.

Çocuklar İçin İdeal…

Hiçbir yan etkisi olmayan ve çocuklara da rahatlıkla uygulanabilen kulak temizleme mumu, kulakta yakılmasıyla çalışıyor. Modern tıpta “aspiratör sistemi” olarak adlandırılan kulak temizleme mumu, %100 doğal maddelerden üretilmiş içi boş bir boru şeklinde… Selülozdan imal edilen mum, kulağa yaslanıp ucunun bir başka kişi yardımıyla yakılmasıyla uygulanıyor. Üzerindeki delik sayesinde aspiratör şeklinde çalışan mum, kulak içinde vakum oluşturuyor ve ortalama 8 dakika içerisinde kulağı bütün kirlerden arındırıyor.

Kul-Tem Kulak Temizleme Mumları’nı Türkiye’ye getirerek sağlık dünyasında yeni bir pazar açan Armoni Medikal’in Genel Ürün Yöneticisi Meral Güven getirdikleri mumlar hakkında şöyle konuştu: “Yabancı bir maddenin kulak içine sokulmasının sakıncalarını bilmemize rağmen genellikle kulak temizliği için pamuklu çubuk, toka ve kibrit çöpü gibi sivri uçlu cisimler kullanıyoruz. Aslında bu çubuklarla kulaklarımızı temizlemiş olmuyoruz. Aksine, kulak içinde biriken, tıp dilinde “buşon” adı verilen kirleri daha da derine itiyoruz. Bu da ilerleyen zamanlarda kulak tıkanmalarına ve çeşitli rahatsızlıklara yol açıyor. Oysaki, rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkisiyle bilinen noninvazif metodlar modern ve alternatif tıpta binlerce yıldır kullanılan bir yöntem... Kulak Mumu bir aspiratör sistemidir. Bu yönteme göre, kolay eriyen ince bir huni kulağa yaslanır ve huninin ucu yakılarak bir vakum etkisi oluşturulur. Ateşin içi boş boruyu vakumlaması, kulak içinde birikmiş tüm buşonu çekip alır.”

Kul-Tem Kulak Temizleme Mumu Farklı İş İmkanları da Sağlayacak!

Ayrıca, Anadolu’da anneannelerimizin uyguladıkları bu sistemin uygulamasında farklı meslek gruplarına da yeni bir iş imkanı açacağını sözlerine ekleyen Meral Güven; “Bilindiği gibi Japonya’da kuaför ve güzellik merkezlerinde bu hizmet verilmektedir. Ayrıca bu sistemi kullanan kulak temizleme salonları mevcuttur. Henüz Türkiye’de kulak temizleme salonları bulunmamakta ama Kul-Tem sayesinde güzellik ve masaj salonları ile kuaförler için ek bir iş imkanı da oluşacağını düşünüyoruz.” dedi.

Kul-Tem Kulak Temizleme Mumu’nu seçkin eczane, e-ticaret siteleri ve kendi web sitesi  adresinden temin edilebilirsiniz.

Kaynak: Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title